18.4 C
Bistrița
vineri, iulie 1, 2022

TAEKWONDO: Gloria a cucerit patru medalii de aur la un Open internațional

Cinci sportivi ai CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud au participat la un Open de Taekwondo în Serbia. Patru dintre sportivii antrenați de Marius Muthi au obținut medalii de aur.

Competiția Imperium Open din Serbia a strâns 750 de sportivi din 8 țări din Europa. Țara noastră a fost reprezentată de un lot format din 54 de sportivi, iar cinci au reprezentat Clubului sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

Elevii lui Muthi s-au descurcat de minune. Al cincelea reprezentant, Denis Țermure, s-a accidentat, din păcate, la genunchi și nu a mai putut lupta.

„Pe prima treaptă a podiumului au urcat pentru a-si primi medaliile de aur Ana Luiza Bindea (cadeți feminin – 41 kg), Vlad Ioan Țenghel (cadeți masculin – 45kg), Monica Petruț (cadeți feminin – 37 kg) și Amir Dorin Halasu (cadeți masculin +65 kg). Din păcate, Denis Ionuț Țermure s-a accidentat la genunchi și a fost nevoit să întrerupă meciul de medalie. Concursul, ajuns la a 10-a editie a fost un test pentru sportivii români înainte de Campionatul Mondial de Cadeți”, au comunicat oficialii clubului CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...