4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

TAEKWONDO: Gloria a cucerit patru medalii de aur la un Open internațional

Cinci sportivi ai CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud au participat la un Open de Taekwondo în Serbia. Patru dintre sportivii antrenați de Marius Muthi au obținut medalii de aur.

Competiția Imperium Open din Serbia a strâns 750 de sportivi din 8 țări din Europa. Țara noastră a fost reprezentată de un lot format din 54 de sportivi, iar cinci au reprezentat Clubului sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

Elevii lui Muthi s-au descurcat de minune. Al cincelea reprezentant, Denis Țermure, s-a accidentat, din păcate, la genunchi și nu a mai putut lupta.

„Pe prima treaptă a podiumului au urcat pentru a-si primi medaliile de aur Ana Luiza Bindea (cadeți feminin – 41 kg), Vlad Ioan Țenghel (cadeți masculin – 45kg), Monica Petruț (cadeți feminin – 37 kg) și Amir Dorin Halasu (cadeți masculin +65 kg). Din păcate, Denis Ionuț Țermure s-a accidentat la genunchi și a fost nevoit să întrerupă meciul de medalie. Concursul, ajuns la a 10-a editie a fost un test pentru sportivii români înainte de Campionatul Mondial de Cadeți”, au comunicat oficialii clubului CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.