23.3 C
Bistrița
duminică, mai 26, 2024

A murit Florin, tânărul implicat în accidentul de la Săsarm!

Un tragic accident de circulație a avut loc la Săsarm, în a doua zi de Rusalii. Victima, un tânăr de 28 de ani, nu a mai rezistat decât până în această dimineață. Florin a lăsat în urma lui o fetiță și o soție îndoliată.

În a doua zi de Rusalii, în Săsarm, a avut loc un accident rutier GROAZNIC.

O mașină, în care se afla doar șoferul, a lovit un stâlp, ricoșând în cel de-al doilea, pe care l-a și rupt.

În urma impactului, Florin, care NU purta centura de siguranță, a fost proiectat în afara mașinii. Bucăți din stâlpul rupt au căzut peste el.

A fost scos de sub acestea de câțiva localnici, apoi intubat de echipajul ISU BN, transportat la UPU Bistrița și ulterior transferat la Mureș.

Oricum nu îi prea dădeau șanse. Ieri a fost operat și i-au fost tăiate ambele picioare și o mână. Medicii au spus că așa ceva NU au mai văzut. Azi-dimineață, undeva pe la 10.00, ne-au sunat să tragem clopotele, că a murit”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Chiuza, Grigore Bradea.

Florin Hiticaș a lăsat în urma sa o fetiță de aproximativ doi anișori și o soție îndoliată. Îl plâng totodată părinții, sora, fratele și toți cei ce l-au cunoscut.

Redacția Bistrițeanul.ro transmite sincere condoleanțe familei îndoliate!

 

Foto – Facebook

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!