11.2 C
Bistrița
vineri, septembrie 30, 2022

VIDEO – Oltean: Nu am înțeles de ce Sighiartău nu a anunțat că e contracandidatul lui Turc

Fostul lider politic, Ioan Oltean, a anunțat astăzi că NU candidează în cadrul PNL. „Nu am înțeles de ce Robert Sighiartău nu și-a anunțat candidatura pentru alegerile la filiala județeană!”, a declarat acesta.

Astăzi, la Metropolis, fostul lider politic Ioan Oltean a susținut o conferință de presă.

Întrebat despre o candidatură politică, acesta a negat vehement.

E un NU categoric. NU mai vreau funcții. Am fost sunat și de primari ai PNL, și de alte partide, dar nu, NU mai vreau. Vreau să rămân simplu membru de partid. Voi fi un  spectator, un comentator, dacă e ceva pozitiv de comentat. NU mă mai încadrez în viziunea partidului, acum sunt alții, mai tineri, care văd altfel politica”, a declarat Ioan Oltean.

Acesta a declarat că pentru funcția de președinte al PNL BN, contracandidatul lui Turc ar fi Sighiartău.

Pe lângă Ioan Turc, pentru funcția aceasta ar fi Robert Sighiartău. Nu am înțeles DE CE nu și-a anunțat candidatura. Părerea mea e că totuși NU va candida. Și dacă NU va candida, o să vă spun atunci și de ce. Dar are o parte a primarilor care-l susțin și care nu se înțeleg cu Turc!”, a explicat Ioan Oltean.

Fostul lider politic a subliniat faptul că dacă Sighiartău va renunța totuși la candidatură, „primarii se vor reorienta rapid. Că PNL totdeauna a fost bun la reorientat. Și vor alege pe altcineva”.

Ioan Oltean a declarat că nu-l susține pe niciunul și este dezamăgit de amândoi.

Eu l-am susținut și pe Turc și pe Sighiartău. NU mai repet greșeala a doua oară. Iar pentru faptul că NU avem niciun reprezentant la nivel central, e vina lor. Este o dovadă de dezinteres total al președintelui filialei județene și al secretarului partidului. La un asemenea rezultat – cum a avut PNL pe județ – era IMPOSIBIL să nu obții un minister, un secretar de stat, CEVA. E regretabil și e o dovadă de dezinteres total”, a declarat Ioan Oltean.

Mai multe din conferința susținută de fostul ”El lider maximo” – Ioan Oltean – descoperiți în video de mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...