4.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

VIDEO – Oltean: Nu am înțeles de ce Sighiartău nu a anunțat că e contracandidatul lui Turc

Fostul lider politic, Ioan Oltean, a anunțat astăzi că NU candidează în cadrul PNL. „Nu am înțeles de ce Robert Sighiartău nu și-a anunțat candidatura pentru alegerile la filiala județeană!”, a declarat acesta.

Astăzi, la Metropolis, fostul lider politic Ioan Oltean a susținut o conferință de presă.

Întrebat despre o candidatură politică, acesta a negat vehement.

E un NU categoric. NU mai vreau funcții. Am fost sunat și de primari ai PNL, și de alte partide, dar nu, NU mai vreau. Vreau să rămân simplu membru de partid. Voi fi un  spectator, un comentator, dacă e ceva pozitiv de comentat. NU mă mai încadrez în viziunea partidului, acum sunt alții, mai tineri, care văd altfel politica”, a declarat Ioan Oltean.

Acesta a declarat că pentru funcția de președinte al PNL BN, contracandidatul lui Turc ar fi Sighiartău.

Pe lângă Ioan Turc, pentru funcția aceasta ar fi Robert Sighiartău. Nu am înțeles DE CE nu și-a anunțat candidatura. Părerea mea e că totuși NU va candida. Și dacă NU va candida, o să vă spun atunci și de ce. Dar are o parte a primarilor care-l susțin și care nu se înțeleg cu Turc!”, a explicat Ioan Oltean.

Fostul lider politic a subliniat faptul că dacă Sighiartău va renunța totuși la candidatură, „primarii se vor reorienta rapid. Că PNL totdeauna a fost bun la reorientat. Și vor alege pe altcineva”.

Ioan Oltean a declarat că nu-l susține pe niciunul și este dezamăgit de amândoi.

Eu l-am susținut și pe Turc și pe Sighiartău. NU mai repet greșeala a doua oară. Iar pentru faptul că NU avem niciun reprezentant la nivel central, e vina lor. Este o dovadă de dezinteres total al președintelui filialei județene și al secretarului partidului. La un asemenea rezultat – cum a avut PNL pe județ – era IMPOSIBIL să nu obții un minister, un secretar de stat, CEVA. E regretabil și e o dovadă de dezinteres total”, a declarat Ioan Oltean.

Mai multe din conferința susținută de fostul ”El lider maximo” – Ioan Oltean – descoperiți în video de mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!