13 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

VIDEO – Oltean: Nu am înțeles de ce Sighiartău nu a anunțat că e contracandidatul lui Turc

Fostul lider politic, Ioan Oltean, a anunțat astăzi că NU candidează în cadrul PNL. „Nu am înțeles de ce Robert Sighiartău nu și-a anunțat candidatura pentru alegerile la filiala județeană!”, a declarat acesta.

Astăzi, la Metropolis, fostul lider politic Ioan Oltean a susținut o conferință de presă.

Întrebat despre o candidatură politică, acesta a negat vehement.

E un NU categoric. NU mai vreau funcții. Am fost sunat și de primari ai PNL, și de alte partide, dar nu, NU mai vreau. Vreau să rămân simplu membru de partid. Voi fi un  spectator, un comentator, dacă e ceva pozitiv de comentat. NU mă mai încadrez în viziunea partidului, acum sunt alții, mai tineri, care văd altfel politica”, a declarat Ioan Oltean.

Acesta a declarat că pentru funcția de președinte al PNL BN, contracandidatul lui Turc ar fi Sighiartău.

Pe lângă Ioan Turc, pentru funcția aceasta ar fi Robert Sighiartău. Nu am înțeles DE CE nu și-a anunțat candidatura. Părerea mea e că totuși NU va candida. Și dacă NU va candida, o să vă spun atunci și de ce. Dar are o parte a primarilor care-l susțin și care nu se înțeleg cu Turc!”, a explicat Ioan Oltean.

Fostul lider politic a subliniat faptul că dacă Sighiartău va renunța totuși la candidatură, „primarii se vor reorienta rapid. Că PNL totdeauna a fost bun la reorientat. Și vor alege pe altcineva”.

Ioan Oltean a declarat că nu-l susține pe niciunul și este dezamăgit de amândoi.

Eu l-am susținut și pe Turc și pe Sighiartău. NU mai repet greșeala a doua oară. Iar pentru faptul că NU avem niciun reprezentant la nivel central, e vina lor. Este o dovadă de dezinteres total al președintelui filialei județene și al secretarului partidului. La un asemenea rezultat – cum a avut PNL pe județ – era IMPOSIBIL să nu obții un minister, un secretar de stat, CEVA. E regretabil și e o dovadă de dezinteres total”, a declarat Ioan Oltean.

Mai multe din conferința susținută de fostul ”El lider maximo” – Ioan Oltean – descoperiți în video de mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?