20.8 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

A plecat c-un pui de moroșan, iar tatăl a dat-o răpită!

O minoră a fost dată dispărută, răpită chiar, de către tatăl său. În fapt, doar plecase c-un pui de moroșan. Cu ea cu tot, patru minori dați dispăruți au fost găsiți de polițiștii, în weekendul ce tocmai a trecut.

Un weekend „productiv” pentru polițiștii bistrițeni, în materie de minori dispăruți. Patru copii au fost găsiți, după ce poliția a fost pusă pe urmele lor.

Doi minori de la un centru de plasament

De la Centrul de Plasament din Beclean se pleacă des. Alți doi copii au plecat de acolo, fiind dați dispăruți. Aceștia au fost găsiți în municipiu Bistrița.

În urma căutărilor și a măsurilor întreprinse de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, la data de 17 noiembrie, pe raza municipiului Bistrița au fost depistați doi minori de 11 și 13 ani, care au plecat voluntar din Centrul pentru Educație Incluzivă Beclean”, anunță IPJ BN.

O copiluță plecată din Măgheruș

Tot pe raza orașului Bistrița a fost găsită și o adolescentă, dată dispărută de mama ei, în aceeași zi.

Tot ieri, pe raza municipiului Bistrița, polițiștii au depistat-o pe o tânără de 16 ani, domiciliată în localitatea Şieu Măgheruş, a cărei dispariție a fost sesizată de către mamă, la data de 17 noiembrie a.c.”, mai spun polițiștii.

Plecată din iubire pentr-un pui de moroșan, declarată răpită

Ieri, un bărbat de 38 de ani, din Dumitra a sesizat polițiștii cu privire la faptul că fiica sa minoră, în vârstă de 14 ani, a fost urcată într-o mașină de Maramureș, împotriva voinței sale, de către persoane necunoscute.

„La scurt timp, în urma măsurilor întreprinse, autoturismul în cauză a fost interceptat pe raza municipiului Bistrița, fiind astfel găsită minora de 14 ani. Toți ocupanții au fost legitimați și conduși la sediul Poliției, însă în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că minora a plecat de bună-voie, întrucât are o relație de prietenie de aproximativ 5 luni, cu unul dintre tineri, despre care părinții ei știau”, explică reprezentanții IPJ BN.

S-a întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal. La finalizarea cercetărilor va fi propusă o soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...