14.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

VIDEO: Cum comentează preşedintele CJ targetul impus de Viorica Dăncilă. Radu Moldovan: „Este ruşinos”

Emil Radu Moldovan, preşedintele Consiliului Judeţean, a comentat astăzi rezultatele PSD după primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale, dar şi „targetul” primit de la centru.

PSD va continua să facă campanie ca și până acum, vom continua să stăm de vorbă cu oamenii, să-i rugăm să fie alături de noi și de candidatul nostru. Nu ne schimbăm agenda după alte agende”, a punctat Emil Radu Moldovan, referindu-se la recenta vizită a preşedintelui Iohannis la Bistriţa.

Întrebat dacă crede că PNL ar putea obţine 75% din preferinţele electoratului, duminica viitoare, în turul 2, Emil Moldovan a replicat că acesta este un subiect care ar trebui discutat cu analiştii şi sociologii, nu cu el. „Nu vreau să răspund la astfel de provocări – care cât de tare ne bate și cum. Eu voi continua să lucrez şi să-mi fac treaba. Deciziile oamenilor sunt sfinte, luăm act de ele și învățăm de la fiecare lucru. Dar nu răspund la lucrurile astea legate de bătăi mai mari sau mai mici.”

Cum comentează Radu Moldovan targetul de 50% plus 1, solicitat de Viorica Dăncilă fiecărei filiale PSD

Doamna Dăncilă nu mi-a spus nimic. Am văzut și eu emisiunea la televizor în care a spus că aşteaptă de la fiecare organizaţie minim 50% + 1. Şi că, dacă nu se va întâmpla așa, responsabilitatea va fi a președinților de organizații și nu a candidatului. Vom vedea ce se întâmplă după”, a mai spus Emil Moldovan.

Preşedintele CJ a admis că nu a participat la şedinţa Comitetului Executiv al PSD şi că nu a primit niciun mesaj referitor la demisii sau sancțiuni.

Întrebat dacă acest procent i se pare unul realist – Radu Moldovan a replicat râzând că „tot ce spune un președinte de partid este mai mult decât realist”.

Radu Moldovan a amintit şi de episodul în care şi-a dat demisia, după ce Victor Ponta a pierdut alegerile: „Între timp, mi-a încărunțit părul, am mai îmbătrânit niște ani și am devenit mai înțelept. Aștept să văd rezultatele alegerilor. Va trebui să facem o analiză foarte serioasă cu toți colegii noștri președinți de organizații și să vedem ce avem de făcut în continuare. Se întâmplă lucruri de genul acesta. Lucrurile sunt ciclice în politică. Dar rezultatul din primul tur al alegerilor este rușinos pentru noi. Însă e o realitate de care trebuie să luăm act. Eu nu pot decât să iau act de ce și-au dorit oamenii și să învăț”, a remarcat Radu Moldovan.

Preşedintele CJ a admis că PSD a pierdut alegerile „din mai multe cauze pe care eu nu le cunosc. Nu am devenit specialist peste noapte să spun eu care e cauza principală. Sigur sunt cauze multiple.”

[arve url=”https://youtu.be/sTP_vK0xfHU” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.