18.1 C
Bistrița
marți, august 9, 2022

A rămas cu buza umflată după ce a plătit în avans pentru o mobilă…inexistentă

Un bistrițean a rămas cu buza umflată după ce a plătit un avans serios pentru o mobilă. „Încurcătura” a ajuns pe mâinile Poliției, dar și a Protecției Consumatorilor.

Au plătit un avans pentru o mobilă și au rămas cu buza umflată! Este pățania unei familii din Budacu de Jos: au comadat o mobilă în 8 iulie, iar aceasta nu e gata nici acum. Asta deși doritorii au dat avans o sumă frumușică.

„În 8 iulie l-am contactat să-mi facă mobila în valoare de 8.600 de lei. I-am dat avans o sumă frumușică și nici în ziua de azi nu a venit cu mobila (aproape 4 luni). L-am reclamat la ANPC și Poliție, urmează tribunalul. (…) Dna comisar de la ANPC m-a șocat: „d-le nu sunteți primul client care îl reclamă pe acest individ, a primit multe amenzi până acum (care le-a și achitat), dar nu mi-au spus dacă clienții și-au recuperat avansurile” , a postat pățitul, pe pagina sa de Facebook.

Și polițiștii bistrițeni cercetează cazul, însă deocamdată nu este luată în calcul nicio infracțiune: „Polițiștii Biroului de Investigații Criminale fac verificări cu privire la sesizarea unei femei din Budacu de Jos, depusă la data de 16 octombrie a.c., la Poliția Municipiului Bistrița”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...

Cum să renovezi baia simplu și rapid

Baia este un spațiu important în orice locuință. Având în vedere că petrecem destul de mult...

Se fac angajări la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness, Sanovil are nevoie de un asistent farmacie

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness,...