16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

A venit… gerul! CARE a fost minima înregistrată în județ noaptea trecută:

Și la începutul lunii decembrie, temperaturile au continuat să scadă. Azi – noapte, în zona montană, termometrele au indicat multe grade cu minus.

Nu doar că a venit zăpada, din primele zile ale lunii decembrie, dar și gerul pare să se instaleze.

Temperaturile au scăzut de la o zi la alta, iar în această noapte, în zona montană, a fost ger.

Conform celor de la Sistemul de Gospodărire al Apelor, în județ au existat trei zone unde termometrele au arătat temperaturi sub – 10. E vorba de Mița, unde s-au înregistrat -13 grade C, Piatra Fântânele unde s-au înregistrat -12 grade C și -10 grade C au arătat termometrele la Straja.

La Valea Mare au fost -8,5 grade C, la Romuli au fost -6,2 grade C,  iar la Colibița au fost -5 grade C.

Cea mai ridicată temperatură din această noapte a fost la Viile Tecii, unde termometrele ar fi indicat -1,5 grade Celsius.

Cum în ultimele 24 de ore nu a mai nins în județ, stratul de zăpadă a rămas la 5 cm grosime în Chiraleș și Rodna. Iar în Bistrița e de 3 cm.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...