3.3 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 30, 2022

Supercom împarte buline roșii bistrițenilor după ce le caută prin gunoaie

Luna decembrie nu e doar luna cadourilor. Ci și luna din care Supercom împarte buline roșii. „Cadourile” sunt doar pentru cei care nu colectează selectiv. Iar angajații firmei de salubritate vor lua la verificat pungile de gunoi… aleatoriu! Fiți pe fază, fiți cuminți! Colectați selectiv!

Luna decembrie e luna în care toți, fie mici, fie mari, așteaptă să vină Moșul. Iar primul care vine e Moș Nicolae. Care aduce ceva bun dacă ești cuminte și o nuielușă dacă ești rău.

Supercom și-a luat haina lui Moș Nicolae, dar numai pentru cei ce nu-s cuminți. Și nu-i „cadorisește” pe bistrițeni cu nuielușe, ci cu… buline roșii. Puse frumos pe pubele.

Începând cu luna decembrie 2019, firma de salubrizare «Supercom» procedează la verificarea prin sondaj a conținutului pubelei negre colectate în cadrul programelor de colectare a deșeurilor mixte / menajere, în sistemul de colectare «din poartă în poartă» de la case. În conformitate cu prevederile Regulamentului de Salubrizare, în situația în care se va constata că în pubela neagră au fost depuse și deșeuri nepermise, beneficiarul va fi avertizat în prima fază, iar dacă această situație se repetă firma de salubrizare «Supercom» va proceda la aplicarea bulinei roșii pe pubelă, iar conținutul acesteia nu va fi colectat decât după ce beneficiarul a procedat la sortarea deșeurilor. În același mod se va proceda și în cazul sacilor galbeni, destinați colectării deșeurilor de plastic și metal, unde se constată un grad de impurificare mai mare de 25%”, au transmis reprezentanții Primăriei Bistrița.

Așadar, fiți pe fază, fiți cuminți! Colectați selectiv și Moșul Supercom vă va cruța!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...