12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Abel are o șansă la o viață normală, dacă ne implicăm!

Abel e un băiețel de 4 ani. A fost diagnosticat cu o tumoră pe creier. Prima operație nu a avut rezultatul dorit, dar acum medicii sunt încrezători. Costul e mare, dar dacă punem mână de la mână, îi oferim o șansă la o viață normală!

Are doar 4 ani și, din nefericire, nu se poate bucura ca și ceilalți copii de vârsta lui. Abel a fost diagnosticat cu un tip rar de tumoare cerebrală (Craniofaringiom).

A fost operat la Mureș, în luna martie a acestui an. Dar rezultatul nu a fost cel dorit. Deși i s-a spus că doar în străinătate mai are o șansă, s-a găsit o echipă de medici care să-l opereze în țară, dar la București, la Spitalul Monza” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi.

Abel e unul dintre cei trei copii ai familiei N. care locuiește în satul Dumbrăvița. Tatăl lor lucrează în construcții și-și întreține familia. Totuși, costurile pentru această intervenție chirurgicală sunt peste puterile familiei.

Operația și analizele care trebuie făcute înainte costă 40.000 de lei. Pe lângă asta, mai trebuie rezolvat cu transportul mamei și a copilului acolo, dar și o cazare. Deși operația e în 12 ianuarie, mama și copilul vor merge cu câteva zile mai repede, deci vor avea nevoie de un loc unde să stea. Și aceste lucruri trebuie acoperite” a mai explicat primarul comunei Spermezeu.

CUM putem ajuta:

Cei care pot oferi transport sau cazare sau doresc să ajute familia în alt mod, pot lua legătura cu primarul Sorin Hognogi pe unul din numerele de telefon 0757 570 431 sau 0740 370 053.

Cei care doresc să contribuie financiar o pot face donând în contul de mai jos, cu mențiunea PENTRU ABEL.

CONT 

RO05RNCB0039171492700001

Nume

Haiduc Denis Daniel

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?