15.2 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

Accident de muncă la o firmă din Bistrița: Un angajat și-a prins mâna la presă

Un echipaj al Ambulanței a fost solicitat să acorde îngrijiri unui bărbat. Acesta, angajat al unei firme din Bistrița, și-a prins mâna dreaptă la presă, zdrobind-o. A fost transportat la UPU Bistrița.

Încă un accident de muncă pe raza județului nostru, la doar două zile distanță.

În 7 octombrie, la o moară din Beclean, un clujean și-a amputat piciorul stâng.

Bărbatul prins la moară în Beclean este în vârstă de 64 ani. A prezentat o amputatie de gambă stânga, conștient, a fost stabilizat de echipajul B2 SAJ și transportat la CPU Beclean de unde cel mai probabil va fi transferat la o clinică de specialitate din Cluj” transmitea la vremea respectivă Ciprian Păcurar din cadrul SAJ BN.

În această dimineață, un echipaj al Ambulanței a intervenit la un alt accident de muncă. De această dată, la un operator economic din Bistrița. Angajatul și-a prins mâna dreaptă într-o presă.

Bărbatul a fost preluat de echipajul B2 SAJ, conștient, cu antebrațul și palma dreaptă zdrobite la presă, a fost stabilizat, i s-a făcut hemostaza și a fost transportat la UPU Bistrița pentru mai multe investigații și tratament de specialitate” a transmis Ciprian Păcurar.

În funcție de rezultatul investigațiilor de la UPU Bistrița, medicii vor decide dacă îl vor trata aici sau îl vor transfera la o clinică de specialitate din Cluj.

Accidentul de muncă a avut loc la firma TeraSteel.

Reprezentanții IPJ BN transmit:

În această dimineață, polițistii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au intervenit la un eveniment care a avut loc în municipiul Bistrița, sesizat prin 112.

În urma primelor verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Șieu-Măgheruș, angajat al unei societăți comerciale cu punct de lucru în Bistrița, în timp ce manevra o presă hidraulică s-a accidentat la mână. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițistii au întocmit dosar penal, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.Totodată, a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă pentru efectuarea de verificări de specialitate.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...