1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Portarul de 17 ani al ACS DUMITRA a ajuns la spital după meciul de la Livezile! Tânărul a căzut din picioare

Un portar de 17 ani de la ACS Dumitra a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență, în această seară, la finalul unui meci cu Viitorul Livezile. Adolescentul nu își mai simțea picioarele.

Meciul de astăzi dintre ACS Dumitra și Viitorul Livezile s-a terminat la spital pentru portarul de 17 ani al echipei ACS Dumitra.

Chiar la finalul meciului, adolescentul s-a pus jos și a acuzat în primă fază dureri de spate, iar mai apoi a spus că nu își simte corpul de la brâu în jos.

Asistenta medicală prezentă la meci i-a acordat acestuia primul ajutor, luând mai apoi decizia să sune la 112, iar tânărul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

Potrivit primarului comunei Livezile, Traian Simionca, adolescentul nu ar fi suferit nicio accidentare în timpul meciului, ci s-ar fi simțit rău la cateva secunde după finalizarea meciului. Acesta ar fi spus că a mai avut probleme cu spatele.

Pe de altă parte, un martor prezent la meci a precizat că adolescentul s-ar fi lovit la spate  în timpul partidei de bara de la poartă, în timp ce oprea o minge. Atunci ar fi intervenit asistenta medicală, care i-ar fi tratat zona afectată cu un spray.

Momentan, pacientul este în UPU, conștient, cooperant, în stare stabilă și în curs de investigații”,  a precizat Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean Bistrița-Năsăud.

Adolescentul este elev în clasa a XII-a la Liceul Silvic din Năsăud. Activa la ACS Dumitra ca portar. Meciul de astăzi a fost unul oficial, din cadrul Ligii a patra.

UPDATE:

„Tânărul de 17 ani, adus ieri la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița în urma unui accident sportiv, a suferit o contuzie la coloana vertebrală.După consult și tratament specific, a fost externat cu recomandări medicale la domiciliu”, a declarat Camelia Strungari, purtător de cuvânt al SCJU Bistrița.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...