1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Asta da ghinion! Mecanicul de locomotivă implicat în accidentul mortal de la Feldru a fost implicat și în cel de la Nimigea

Mecanicul de locomotivă implicat în accidentul feroviar de la Feldru, în urma căruia un bărbat a murit, a fost implicat, cu o săptămână în urmă, și în accidentul de la Nimigea de Jos, în urma căruia un tânăr de doar 18 ani a ajuns la spital, în comă.

Vineri, un bărbat de 65 de ani a murit, după ce autoturismul în care se afla a fost lovit de tren. Acesta nu ar fi oprit la o trecere la nivel cu calea ferată din Feldru. Din păcate, echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai putut să-l salveze pe bărbat, fiind nevoit să declare decesul.

Mai multe detalii puteți afla AICI.

Potrivit unor informații furnizate de reprezentanții CFR pentru Mesager24, mecanicul de locomotivă din trenul implicat în accidentul feroviar de la Feldru este același care a mânuit locomotiva implicată în accidentul de tren de acum o săptămână de la Nimigea de Jos. În urma accidentului de la Feldru, mecanicul de locomotivă a intrat în stare de șoc.

În 13 noiembrie, un tren a lovit un autoturism la o trecere la nivel cu calea ferată din Nimigea de Jos. Șoferul, un tânăr de doar 18 ani, a fost găsit în stare foarte gravă, fiind transportat cu elicopterul SMURD la o clinică de specialitate din Târgu Mureș. Se pare că acesta este în continuare în comă.

Mai multe detalii despre acest accident puteți afla AICI.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...