1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

CNI investește aproape 1,7 milioane de euro într-un centru medical modern pentru locuitorii de pe Valea Someșului și Valea Ilvelor

Compania Națională de Investiții (CNI) a alocat aproape 1,7 milioane de euro pentru modernizarea și dotarea actualului dispensar din comuna Șanț. Locuitorii de pe Valea Someșului și Valea Ilvelor vor avea acces la un sistem medical performant.

Pentru a oferi comunității din Șanț, dar și din localitățile învecinate, posibilitatea de a avea acces la un sistem medical performant, Consiliul Local al comunei Șanț a solicitat finanțare pentru modernizarea și dotarea cu aparatură modernă a  dispensarului medical existent.

Necesitatea implementării prezentului proiect este dată și de lipsa unui centru medical conform standardelor actuale în comuna Șanț și localitatea aparținătoare –Valea Mare, precum și în comunele din vecinătate, respectiv comuna Rodna și comuna Lunca Ilvei (…)

Mai mult decât atât, importanța reabilitării și dotării dispensarului situat în comuna Șanț rezultă și din lipsa unui astfel de centru medical pentru servicii publice pe o rază de aproximativ 70 km, cel mai apropiat spital din județ, pentru localitățile de pe Valea Someșului și Valea Ilvelor fiind în orașul Năsăud – Spitalul Orășenesc dr. George Trifon, iar singurul spital județean fiind situat la aproximativ 80 km, în municipiul Bistrița„, potrivit bistritabusiness.ro.

Licitația pentru desemnarea constructorului este programată pentru data de 5 decembrie.

Foto bistritabusiness.ro

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...