14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

3.000 de lei amendă pentru un beclenar care și-a aruncat gunoiul în natură: „Nu vom tolera aceste gesturi iresponsabile”

Inspectorii ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud desfășoară în permanență acțiuni de monitorizare și control în zonele predispuse abandonului de deșeuri în natură. Controalele au loc în tot județul nostru.

Iar parteneriatele încheiate de ADI Deșeuri BN cu Inspectoratul Județean de Poliție
Bistrița-Năsăud și Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud furnizează inclusiv probe pentru identificarea persoanelor care aruncă deșeurile
în natură, generând grave prejudicii mediului în care trăim.

A.P. din orașul Beclean a fost identificată și sancționată cu suma de 3.000 lei conform prevederilor art. 96 din OUG 195 / 2005. Persoana a fost sancționată pentru abandon de deșeuri pe raza orașului Beclean, vis-a-vis de Herghelie.

Cei care recurg la aceste mijloace de a scăpa de deșeuri, trebuie să știe că vor fi identificați și sancționați în conformitate cu prevederile legale. Iar amenzile nu sunt mici”, a transmis ADI Deșeuri. 

Nu vom tolera aceste gesturi iresponsabile a unor cetățeni care nu înțeleg să respecte legislația cu privire la protejarea mediului înconjurător și care arată lipsă de respect față de restul comunităților.

Subliniem și pe această cale că operatorul de salubritate Supercom SA ridică de la poarta casei orice tip de deșeuri atât în cadrul programului de colectare, a campaniilor gratuite de colectare a deșeurilor voluminoase și vegetale, precum și pe bază de comandă la dispeceratul operatorului Supercom”, au reamintit inspectorii ADI Deșeuri BN.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?