6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Miercuri, 14 februarie, se colectează deșeurile din sticlă, respectiv sacul / pubela verde

Miercuri, 14 februarie 2024, se colectează deșeurile reciclabile din sticlă, respectiv pubela sau sacul verde, în Bistrița și în localitățile componente – anunță ADI Deșeuri BN.

Contribuie și tu la eforturile noastre de a face Bistrița-Năsăud un județ mai curat! Colectează separat corect deșeurile reciclabile și scoate-le în fața porții conform programului de colectare.

Vă rugăm să scoateți din timp pubela sau sacul verde pentru deșeurile reciclabile din sticlă în fața porții – fie cu o seară înainte, fie dimineața devreme, pentru a sprijini operatorul în cadrul programului de colectare.

Este posibil ca pe anumite trasee, mașina de colectare să ajungă după-masă sau seara.

Dacă aveți cantități mai mari de deșeuri reciclabile din sticlă, care nu încap în pubela sau sacul verde, vă recomandăm să depuneți surplusul de deșeuri în saci transparenți. Operatorul de salubritate va ridica și acești recipienți.

Vă rugăm să NU AMESTECAȚI deșeurile reciclabile între ele.

RESPECTAȚI inscripționările de pe recipienții de colectare. Totodată, respectați programul de colectare și să NU SCOATEȚI alte tipuri de deșeuri – cum ar fi pubela galbenă sau sacul albastru. Miercuri 14 FEBRUARIE 2024 se va colecta STRICT sacul verde”, precizează ADI Deșeuri BN.

Puteți consulta noul program de colectare pentru fiecare localitate din
județ pe www.adideseuribn.ro sau la telefon 0263.944 – Dispecerat
Supercom.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: