6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Beat fiind, un bărbat din Dipșa și-a amenințat soția cu moartea

Sâmbătă, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unui conflict la o familie din Dipșa. Un bărbat de 40 de ani, aflat sub influența acoolului, și-a amenințat soția cu moartea.

Sâmbătă, o femeie a sesizat faptul că, în timp ce se afla în locuința comună, situată în localitatea Dipșa, împreună cu soțul său, un bărbat de 40 de ani, pe fondul consumului de alcool, acesta a amenințat-o cu moartea, provocându-i o stare de temere.

În acest caz a fost evaluată situația constatându-se că sunt îndeplinite condițiile pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bistrița în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de amenințare”, informează IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: