6.4 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

FOTO/VIDEO: Mașina și muncitorii Primăriei Bistrița, în curtea consilierului local Cristian Munthiu (PNL)! Îl ajutau să-și mute catrafusele

Agitație mare astăzi într-o curte de pe strada George Enescu. 7 (șapte!) muncitori încărcau mai multe lucruri într-o autoutilitară aparținând și ea Primăriei Bistrița. Nu era vorba despre o lucrare de utilitate publică, ci de un favor făcut consilierului local Cristian Munthiu, care era ajutat să se mute tocmai de angajații Primăriei Bistrița.

7 muncitori cu o autoutilitară a Primăriei Bistrița au putut fi văzuți astăzi, la orele prânzului, într-o curte pe strada George Enescu, în timp ce încărcau bunuri.

Casa de unde debarasau muncitorii a fost închiriată, în ultimul an, de consilierul local Cristian Munthiu (PNL). Se pare că muncitorii Primăriei Bistrița îl ajutau pe acesta să se mute, mai exact să-și transporte cu autoutilitara cuștile câinilor.

Mai multe imagini surprinse de persoane care se aflau în zonă îi arată pe muncitori cum încarcă componentele cuștilor pentru câini, în autoutilitară.

„Nu ne convine, clar! Nu-mi convine ca din taxele și impozitele mele cineva să-și ducă problemele și bunurile personale cu mașini din primărie, care sunt destinate pentru altceva, nu pentru astfel de transport”, ne-a declarat, revoltat, un bistrițean.

 

UPDATE

Explicația consilierului Munthiu: N-a luat, a dat…cuștile unei asociații cu sediul în Germania

Consilierul liberal Cristian Munthiu a ieșit în spațiul public cu un comentariu referitor la situația expusă în Bistriteanul.ro, care arăta că 7 muncitori ai Primăriei Bistrița se aflau astăzi în curtea unde a stat în chirie și încărcau cuștile câinilor într-o mașină a municipalității.

Acesta susține că de fapt a donat cuștile, nu Primăriei Bistrița – situație care oricum nu ar justifica dislocarea unui număr atât de mare de muncitori și o autoutilitară a Direcției de Servicii Publice, ci unei asociații cu sediul în München (cea care administrează adăpostul public):

 

ARTICOLE SIMILARE

8 COMENTARII

 1. POLITIA, PARCHETUL…. cineva face ceva??? sunt bani publici!!! Angajați plătiți din bani publici, combustibil din bani publici??? Totuși chiar asa pe fata !!!!! Dacă primarul l-a cununat un parc pe șeful Politiei Bistrita se poate orice ??? ALO DNA-UL știu o sa ziceți ca sunt câțiva leuti, dar sunt din bani noștri pentru mofturile unor îmbuibați!!! FACETI CEVA!!!

 2. bv ziarului, sper saa vada cat mai multi, umflatul ala de comnsilier putea sa le care in spate nu cu bunul public, rusine mai votatii mno ca se comporta ca grofii

 3. DEMISIA tuturor habarnistilor și incompetenților care își bat joc de cetățean, intr-o tara normala ar trebui sa își de-a demisia acest personaj .

 4. Acum 25 de ani am intalnitxaceasta familie si m a intrevat: undexai biroul? Acasa….acasa? De ce nu vii in chirie aici pe ursului ca te vede lumea…si prosperi!!! PS sa ma agate!!!!
  Ei erau in chirie atunci …acum si in vecii vecilor ..ca doar la atat se pricep…sa profite de bugetul primariei!!! In 2024????
  Acum vreo 25 de ani se faceau din astea si cine te vedea te aprecia… cat de puternic esti!!!!……
  acum? CAT DE PROST POTI FI!!!!

 5. Asta i ala care o examineaza pe secretara?
  Nu va ti pus intrebarea de ce tot isi schimba locuinta?
  Lasa in urma lui dezastru si cauta alti prosti sa l cazeze.
  Cica ia facut praf locuinta doamnei care la gazduit si a fost data afara.
  De asa consilieri are nevoie primaria. Bravo.Cica presedintele comisiei de urbanism in consiliul local. Doamne fereste, de aceia arata orasul cum arata, n are rost sa mai amintim.

 6. Domnule Gogu, cu Hangan seful. in lipsa lui cu Tetcu.
  Duminica nu l gasesti cica o instruieste pe aia de la spatii verzi, cum care ? aia care raspundea de gunoaie acuma cica se ocupa de flori sub stricta indrumare la lui Tetcu.
  Domnule primar ne mai faci multe surprize?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: