14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

ADI Deșeuri BN va distribui peste 21.440 pubele galbene în tot județul Bistrița-Năsăud

Începem distribuirea PUBELEI GALBENE, destinată fracției plastic-metal, în tot județul Bistrița-Năsăud, a transmis ADI Deșeuri BN. Aceste pubele vor fi distribuite doar gospodăriilor care nu au primit până în prezent acest recipient de colectare.

Cele 21.443 de pubele galbene au fost achiziționate pe fonduri europene, prin proiectul derulat de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

„În orașele BECLEAN, NĂSĂUD, SÂNGEORZ-BĂI și în MEDIUL RURAL, cetățenii care nu au primit în trecut pubela galbenă, trebuie să depună o cerere către primăria de care aparțin. În baza acestor solicitări, pubelele galbene vor fi trimise către aceste primării pentru a fi distribuite
spre folosință cetățenilor”, au explicat cei de la ADI Deșeuri BN. 

În municipiul BISTRIȚA (inclusiv localitățile componente), cetățenii care nu au mai primit până acum pubela galbenă trebuie să depună o cerere la sediul operatorului de salubritate Supercom SA – str. Drumul Cetății, nr. 11.

Pubela galbenă se va ridica de la sediul Supercom în baza actului de identitate și a semnăturii olografe, după verificarea pe loc a cererilor, de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 – 16.00.

Ne-am propus să asigurăm condiții facile de colectare a deșeurilor pe toate cele 4 fracții și continuăm demersurile pentru achiziționarea pe fonduri europene și a pubelelor albastre pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton”, precizează ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?