10.3 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

Pubela galbenă pentru deșeurile din plastic / metal se colectează miercuri, 20 septembrie, în Bistrița și localitățile componente

Pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal din Bistrița și localitățile componente se colectează miercuri, 20 septembrie 2023, în Bistrița și localitățile componente.

 

Conform programului de colectare a deșeurilor reciclabile, în a 3-a săptămână din lună, în ziua de miercuri se colectează pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic /
metal în municipiul Bistrița și în localitățile componente.

Programul de colectare a pubelei galbene va începe de la ora 8.00. Astfel, cetățenii vor avea timp să scoată deșeurile reciclabile la poarta casei.

Este posibil ca pe anumite trasee mașina de colectare să ajungă după-masa sau seara.

Dacă aveți cantități mai mari de deșeuri reciclabile din plastic/metal, vă rugăm să le puneți în saci transparenți și să le scoateți împreună cu pubela galbenă. Operatorul de salubritate Supercom va ridica miercuri 20 SEPTEMBRIE 2023 și acești recipienți, odată cu pubela
galbenă.

Vă rugăm să NU scoateți alte tipuri de deșeuri pe lângă pubela galbenă (menajer sau reciclabil – hârtie / carton și sticlă). 

Operatorul de salubritate va ridica strict deșeurile reciclabile din plastic / metal.

De asemenea, vă rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie. NU amestecați deșeurile reciclabile între ele. Fiecare fracție de deșeuri reciclabile are programul ei de colectare”, transmite ADI Deșeuri BN.

Dacă vrei să afli calendarul de colectare a deșeurilor în fiecare
localitate din Bistrița-Năsăud, accesează
www.adideseuribn.ro sau sună la tel. 0263.944 – Dispecerat Supercom.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...