10.3 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

Invitați speciali, pe 21 septembrie, la Târgul Lechinței

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, Primăria și Consiliul Local al Comunei Lechința și Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud vă invită joi, 21 septembrie, la TÂRGUL LECHINȚEI. Se anunță câțiva invitați speciali:

Joi, 21 Septembrie 2023, începând cu ora 16:30, sunteți invitați la Târgul Lechinței. Evenimentul cuprinde un concert folcloric special, susținut de Ansamblul Folcloric Profesionist „Dor Românesc” Bistrița.

Alături de acesta, pe scenă vor evolua și soliștii Mirela Petruș,  Nicolae Cioancă, Cristina Retegan, Oana Matei Coruți, Ioachim Spân și Veronica Bălan.

Dirijor: Horațiu Cigu

Coregraf: Adrian Pașcu

Tot cu acest prilej aveți ocazia să-i revedeți pe soliștii Ansamblului Folcloric Profesionist „Mureșul”, Târgu-Mureș. Participă Leontina Pop, Dorina Oprea, Maria Sântean-Faghiura și Maria Neag.

Invitați speciali: MARIA ȘI MIHAI NEMEȘ

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...