-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

ADI Deșeuri / Supercom: PROGRAM colectare deșeuri reciclabile în septembrie, în Bistrița și localitățile componente

ADI Deșeuri a transmis care este programul de colectare a deșeurilor reciclabile pentru Bistrița și localitățile componente, în septembrie 2022.

Prima săptămână întreagă din luna septembrie începe cu data de 5 septembrie. Prin urmare, programul de colectare a deșeurilor reciclabile pentru municipiul Bistrița și localitățile componente este următorul:

  • 07 septembrie – sacul albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton;
  • 14 septembrie – sacul verde pentru deșeurile reciclabile din sticlă;
  • 21 septembrie – pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal;

În municipiul Bistrița și localitățile componente, programul de colectare a deșeurilor reziduale rămâne NESCHIMBAT”, precizează ADI Deșeuri.

Excepție fac zonele în care colectarea acestor deșeuri se realiza în ziua de miercuri. Pentru aceste zone, ziua de colectare a deșeurilor reziduale este ziua de SÂMBĂTĂ.

Vă rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie și să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele. Există recicpienți dedicați pentru fiecare fracție de deșeuri colectată.

Vă rugăm să respectați inscripționările de pe recipienții de colectare și să nu depuneți alte tipuri de deșeuri decât cele specificate pe fiecare recipient de colectare în parte.

Vă rugăm să respectați datele de colectare pentru fiecare tip de deșeuri reciclabile, conform calendarului de colectare”, a mai transmis ADI Deșeuri BN.

Puteți consulta calendarul de colectare a deșeurilor pe site-ul www.adideseuribn.ro, sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: