10.9 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

AFLĂ ce liberali vor candida la Primăria Bistrița:

Liberalii se organizează din timp, iar până la finalul anului vor anunța candidatul la Primăria Bistrița. Deocamdată, au câteva nume care vor intra în luptă:

Ioan Turc și Stelian Dolha au participat astăzi la o conferință de presă în cadrul căreia au vorbit și despre candidații PNL la Primăria Bistrița. Chiar dacă nu s-a luat nicio decizie în mod oficial, aceștia au aruncat câteva nume în spațiul public.

Sorin Hangan, președintele organizației municipale, a dat termen ziua de mâine, 20 aprilie, pentru ca cei care își doresc să intre în luptă să anunțe acest lucru. Cei de la organizația județeană a PNL nu se grăbesc, dorind să vadă în primul rând rezultatele sondajelor, respectând mersul lucrurilor – dictat de la nivel național.

„Nu se pune problema conflictual. E o opinie, vom discuta și în Biroul Permanent Județean, vom avea și sondaje de opinie care vor lua temperatura a ceea ce vrea electoratul în primul rând. Există anumite rețete pe care nu o să le inventăm noi”, a declarat președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc.

Stelian Dolha spune că orice politician care vrea să se afirme trebuie să candideze atunci când se organizează alegeri locale: „Un om politic care vrea să facă politică trebuie să intre în bătălii locale. Altfel, nu te definești ca om politic. Nu poți să faci joc de glezne, că vom vedea cum va fi valul”.

Candidații PNL pentru funcția de primar al municipiului Bistrița ar putea fi:

Ioan Turc

Stelian Dolha

Sorin Hangan

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!