15.1 C
Bistrița
vineri, septembrie 29, 2023

Judecătorii s-au pronunțat în cazul tâlharului de la Domus

O femeie a fost tâlhărită, în plină stradă, în Bistrița. Incidentul a avut loc la Domus, acum două zile. Tâlharul a fost prins și reținut pentru 24 de ore. Judecătorii au luat și ei o decizie, în ceea ce-l privește.

Acum două zile, în zona centrală a Bistriței, o femeie a fost tâlhărită în plină stradă. Un bărbat de etnie rromă a lovit-o în față și i-a furat lănțișorul de la gât.

La câteva ore distanță de la incident, polițiștii au găsit făptașul. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Ieri, polițiștii l-au prezentat în fața instanțelor judecătorești, cu propunere de arestare preventivă.

„La data de 18 aprilie a.c., bărbatul de 38 ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, a fost prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Bistriţa a dispus luarea măsurii arestării preventive  pe o durată de 30 de zile. Prejudiciul, în valoare  de 2.000 de lei, a fost recuperat în totalitate. Cercetările continuă de către polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Bistriţa”, explică reprezentanții IPJ BN într-un comunicat.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Supărat că n-ai prins programul Rabla?! Vești bune de la RUBIN: 3.000 de euro DISCOUNT la noul model SsangYong KORANDO

Dacă ai ratat sau nu te-ai încadrat în programul Rabla pentru a obține un tichet de...

Se fac angajări la Rombat, Fan Courier și Electroplast. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Electroplast caută Controlor calitate, Rombat are nevoie de Analist cumpărări, electrician și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Courier, Kreativ Metal, Michaela’s Brasserie, Transmixt sau Tehnoprod Plast. Oferta completă - mai jos:

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița: