14.1 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

Judecătorii s-au pronunțat în cazul tâlharului de la Domus

O femeie a fost tâlhărită, în plină stradă, în Bistrița. Incidentul a avut loc la Domus, acum două zile. Tâlharul a fost prins și reținut pentru 24 de ore. Judecătorii au luat și ei o decizie, în ceea ce-l privește.

Acum două zile, în zona centrală a Bistriței, o femeie a fost tâlhărită în plină stradă. Un bărbat de etnie rromă a lovit-o în față și i-a furat lănțișorul de la gât.

La câteva ore distanță de la incident, polițiștii au găsit făptașul. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Ieri, polițiștii l-au prezentat în fața instanțelor judecătorești, cu propunere de arestare preventivă.

„La data de 18 aprilie a.c., bărbatul de 38 ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, a fost prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Bistriţa a dispus luarea măsurii arestării preventive  pe o durată de 30 de zile. Prejudiciul, în valoare  de 2.000 de lei, a fost recuperat în totalitate. Cercetările continuă de către polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Bistriţa”, explică reprezentanții IPJ BN într-un comunicat.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: