12.3 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

Primul Happy Day de vară la Casa EMA – chiar azi!

Încep pregătirile pentru serile la terasă, pentru plajă și mult soare. Dar, ca să marcăm oficial începutul sezonului cald, Casa EMA ne pregătește cu Happy Day.

Astăzi puteți achiziționa abonamentul de relaxare la piscină cu 10 ședințe la prețul de 169 de lei și abonamentul la fitness fără antrenor la prețul de 99 de lei. De asemenea, intrarea la piscină este 17 lei și Limonada Senzație doar 3 lei toată ziua!

Ca de obicei, abonamentul pentru relaxare la piscină se poate achiziționa și online, AICI.

Aveți ocazia să începeți vara relaxați, activi și sănătoși.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Automobilul tău Mercedes-Benz sau Škoda are nevoie de o reparație? Profită de oferta Materom Automotive

Materom Automotive Bistrița îți oferă Vouchere cu reducere la Lucrări în Service*, pentru autoturisme Mercedes-Benz și Škoda cu vârsta de peste 5 ani.

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.