13.5 C
Bistrița
miercuri, mai 31, 2023

Basarabeanul care a sfidat moartea se simte tot mai bine. Când va ieși din spital:

Fotograful basarabean care a fost împușcat de 6 ori sâmbătă dimineața se simte tot mai bine. Când va ieși din spital:

Vadim M., fotograful basarabean care a fost împușcat de 6 ori și spânzurat cu o frânghie, și a supraviețuit miraculos, se simte mai bine și va fi externat marțea viitoare, a confirmat pentru Bistrițeanul.ro, Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt ala Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Acesta a fost mutat în secția de Chirurgie încă de la începutul acestei săptămâni, dând semne de revenire. În total, basarabeanul petrece în spitalul bistrițean o săptămână și jumătate, mai puțin decât petrec bolnavii răpuși de o banală gripă.

Ce se va întâmpla cu basarabeanul odată ce va ieși din spital nu se știe, asta pentru că dacă nu va fi pus sub acuzare pentru vreo infracțiune nu va putea fi împiedicat să părăsească țara.

Vă reamintim faptul că fotograful cu dublă cetățenie, moldovenească și ucraineană, a fost găsit sâmbătă dimineața plin de sânge, de un agricultor din Cepari. Acesta prezenta 6 plăgi împușcate, trei dintre gloanțe fiind reținute în corp. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Procurorii spun că acesta a fost împușcat de către un conațional de-al său, alături de care ne tranzita țara. Surse din anchetă susțin că atacatorul ar fi încercat inclusiv să îl spânzure pe fotograful basarabean. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Foto: Vadim M. Facebook

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...