28 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Liberalii bistrițeni râd de Liviu Dragnea: „Susții familia tradițională, dar ai iubită cu 30 de ani mai tânără”

Ioan Turc și Stelian Dolha spun că ideea lui Liviu Dragnea de a aduna un milion de oameni într-un miting de susținere a familiei tradiționale este una ridicolă – în condițiile în care el are iubită cu 30 de ani mai tânără. VEZI declarațiile celor doi liberali:

Liviu Dragnea a anunțat faptul că PSD vrea să organizeze la București un „miting foarte mare”, estimând că vor participa un milion de oameni care susțin familia tradițională – adică cea formată din femeie și bărbat. Liberalii bistrițeni spun că președintele PSD nu se încadrează în familia tradițională, fiind divorțat și în concubinaj cu o femeie mai tânără cu aproximativ 30 de ani.

„Ultima mare trăznaie a PSD: inițiativa de a organiza un foarte mare miting de susținere. Acest miting nu este altceva decât o nouă mineriadă politică (…). În lumea civilizată, partidele de guvernământ nu organizează mitinguri. Partidele aflate la putere guvernează. (…) PSD fracturează tot mai tare societatea românească, din nefericire în an centenar. PSD, pe fondul adâncirii sărăciei din țară, îi pune pe români cap în cap și face de râs România în Europa și peste tot în lume”, a comentat Ioan Turc.

Stelian Dolha condamnă și el intenția anunțată de PSD, invocând faptul că Liviu Dragnea nu este un exemplu care să poată promova familia tradițională: „Este cea mai caraghioasă, ticăloasă și sinistră idee pe care putea să o aibă. Păi cum poți să te gândești la un astfel de miting în timp ce tu îți duci iubita cu 30 de ani mai tânără în primele rânduri ale congresului PSD? (…) Dincolo, colegul de platou Călin Popescu-cinci-neveste. Ultimele trei neveste sunt cu zeci de ani mai tinere decât el. Bine, că el se ține încă. (…) Dacă pe cei doi corifei și camarilele lor îi lăsăm să vorbească despre familia tradițională, eu vă spun că ducem în derizoriu toată această campanie de susținere a familiei tradiționale cu toate cele patru milioane de semnături în spate”.

FOTO: Adevărul

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.