7.6 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 10, 2022

Liberalii bistrițeni râd de Liviu Dragnea: „Susții familia tradițională, dar ai iubită cu 30 de ani mai tânără”

Ioan Turc și Stelian Dolha spun că ideea lui Liviu Dragnea de a aduna un milion de oameni într-un miting de susținere a familiei tradiționale este una ridicolă – în condițiile în care el are iubită cu 30 de ani mai tânără. VEZI declarațiile celor doi liberali:

Liviu Dragnea a anunțat faptul că PSD vrea să organizeze la București un „miting foarte mare”, estimând că vor participa un milion de oameni care susțin familia tradițională – adică cea formată din femeie și bărbat. Liberalii bistrițeni spun că președintele PSD nu se încadrează în familia tradițională, fiind divorțat și în concubinaj cu o femeie mai tânără cu aproximativ 30 de ani.

„Ultima mare trăznaie a PSD: inițiativa de a organiza un foarte mare miting de susținere. Acest miting nu este altceva decât o nouă mineriadă politică (…). În lumea civilizată, partidele de guvernământ nu organizează mitinguri. Partidele aflate la putere guvernează. (…) PSD fracturează tot mai tare societatea românească, din nefericire în an centenar. PSD, pe fondul adâncirii sărăciei din țară, îi pune pe români cap în cap și face de râs România în Europa și peste tot în lume”, a comentat Ioan Turc.

Stelian Dolha condamnă și el intenția anunțată de PSD, invocând faptul că Liviu Dragnea nu este un exemplu care să poată promova familia tradițională: „Este cea mai caraghioasă, ticăloasă și sinistră idee pe care putea să o aibă. Păi cum poți să te gândești la un astfel de miting în timp ce tu îți duci iubita cu 30 de ani mai tânără în primele rânduri ale congresului PSD? (…) Dincolo, colegul de platou Călin Popescu-cinci-neveste. Ultimele trei neveste sunt cu zeci de ani mai tinere decât el. Bine, că el se ține încă. (…) Dacă pe cei doi corifei și camarilele lor îi lăsăm să vorbească despre familia tradițională, eu vă spun că ducem în derizoriu toată această campanie de susținere a familiei tradiționale cu toate cele patru milioane de semnături în spate”.

FOTO: Adevărul

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Iubești înghețata și cheesecake-ul de la Gelateria Aniela? Le poți comanda pentru masa de Crăciun sau Revelion

Masa de Crăciun și de Revelion e plină de bunătăți tradiționale. Cei de la Gelateria Aniela...

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...