15.1 C
Bistrița
vineri, septembrie 29, 2023

Liberalii bistrițeni râd de Liviu Dragnea: „Susții familia tradițională, dar ai iubită cu 30 de ani mai tânără”

Ioan Turc și Stelian Dolha spun că ideea lui Liviu Dragnea de a aduna un milion de oameni într-un miting de susținere a familiei tradiționale este una ridicolă – în condițiile în care el are iubită cu 30 de ani mai tânără. VEZI declarațiile celor doi liberali:

Liviu Dragnea a anunțat faptul că PSD vrea să organizeze la București un „miting foarte mare”, estimând că vor participa un milion de oameni care susțin familia tradițională – adică cea formată din femeie și bărbat. Liberalii bistrițeni spun că președintele PSD nu se încadrează în familia tradițională, fiind divorțat și în concubinaj cu o femeie mai tânără cu aproximativ 30 de ani.

„Ultima mare trăznaie a PSD: inițiativa de a organiza un foarte mare miting de susținere. Acest miting nu este altceva decât o nouă mineriadă politică (…). În lumea civilizată, partidele de guvernământ nu organizează mitinguri. Partidele aflate la putere guvernează. (…) PSD fracturează tot mai tare societatea românească, din nefericire în an centenar. PSD, pe fondul adâncirii sărăciei din țară, îi pune pe români cap în cap și face de râs România în Europa și peste tot în lume”, a comentat Ioan Turc.

Stelian Dolha condamnă și el intenția anunțată de PSD, invocând faptul că Liviu Dragnea nu este un exemplu care să poată promova familia tradițională: „Este cea mai caraghioasă, ticăloasă și sinistră idee pe care putea să o aibă. Păi cum poți să te gândești la un astfel de miting în timp ce tu îți duci iubita cu 30 de ani mai tânără în primele rânduri ale congresului PSD? (…) Dincolo, colegul de platou Călin Popescu-cinci-neveste. Ultimele trei neveste sunt cu zeci de ani mai tinere decât el. Bine, că el se ține încă. (…) Dacă pe cei doi corifei și camarilele lor îi lăsăm să vorbească despre familia tradițională, eu vă spun că ducem în derizoriu toată această campanie de susținere a familiei tradiționale cu toate cele patru milioane de semnături în spate”.

FOTO: Adevărul

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Supărat că n-ai prins programul Rabla?! Vești bune de la RUBIN: 3.000 de euro DISCOUNT la noul model SsangYong KORANDO

Dacă ai ratat sau nu te-ai încadrat în programul Rabla pentru a obține un tichet de...

Se fac angajări la Rombat, Fan Courier și Electroplast. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Electroplast caută Controlor calitate, Rombat are nevoie de Analist cumpărări, electrician și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Courier, Kreativ Metal, Michaela’s Brasserie, Transmixt sau Tehnoprod Plast. Oferta completă - mai jos:

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița: