-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Ai între 2 și 14 ani și îți place să pedalezi? Ești așteptat cu premii la Turul României!

Federația Română de Ciclism și Auchan România organizează câte un concurs pentru micii bicicliști în toate orașele incluse anul acesta în Turul României. Printre ele se numără și Bistrița, unde sunt așteptați copii între 2 și 14 ani.

În orașele traversate de cicliștii care participă la Turul României se organizează și concursuri pentru cei mici. Competițiile vor avea forma circuitului sau vor fi contratimp.

Pot concura toți copiii cu vârste între 2 și 14 ani. Copiii de până în 4 ani pot concura și cu triciclete sau biciclete fără pedale. Vă puteți înscrie la competiție AICI.

Competiția se va desfășura în 7 septembrie, de la ora 15.00. Punctul de plecare este Piața Centrală, lângă Primăria Bistrița.

„Toți copiii vor primi medalii de participare, iar primilor 3 clasați de la fiecare categorie, feminin și masculin, li se vor acorda premii din partea sponsorilor Turului României. Copiii vor fi premiați pe scena mare a Turului României, pe care urcă și cicliștii profesioniști”, mai spun organizatorii.

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: