16.8 C
Bistrița
duminică, mai 26, 2024

Ajută salvatorii să te găsească mai repede! Instalează-ți aplicația!

Pentru ca intervenția la locul unui accident să fie cât mai rapidă, STS a lansat aplicația APEL 112. Aceasta trimite automat coordonatele GPS ale locației de unde se face apelul către salvatori. Astfel, intervenția se poate face mult mai rapid.

S-au dezvoltat tot mai multe aplicații pentru telefoanele mobile, pentru a veni în spirjinul populației. Majoritatea acestora privesc situațiile de urgență.

O ultimă aplicație lansată de Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), este aplicația APEL 112.

Cum funcționeaază aplicația?

În momentul în care o persoană apelează 112 și are instalată această aplicație, cei de la dispecerat primesc instant coordonatele GPS ale locului de unde se face apelul.

Astfel, salvatorii pot interveni mai rapid și eficient, pentru a crește șansele de salvare, în situațiile care pun în pericol viața, bunurile sau mediul înconjurător.

Așadar, descărcați aplicația APEL 112, pentru a ajuta salvatorii!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!