34.9 C
Bistrița
duminică, iulie 14, 2024

Alarmant: Cele mai puține nașteri în primele luni ale anului, din ultimul deceniu. „Este nevoie urgent de soluții”

Este vorba despre cele mai mici valori pentru numărul de nașteri în lunile ianuarie și februarie din ultimii 10 ani – afirmă Institutul Național de Statistică. Potrivit INS, în 2022 s-au născut cu circa 25.000 mai puțini copii decât în anul anterior. Ceea ce este echivalentul a circa 1.000 de clase cu câte 25 de elevi, avertizează Edupedu.ro.

Declin alarmant al natalității în 2023! Este nevoie urgent de soluții pentru a susține familiile și a inversa trendul”, consideră deputatul Robert Sighiartău.

Acesta a propus „cel mai amplu pachet legislativ pentru creșterea natalității în România. Este esențial să acționăm rapid în sprijinul natalității prin politici eficiente!”, a comentat deputatul.

Inițiativele legislative din pachetul pentru creșterea natalității în România pot fi consultate accesând linkul de mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: