4.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

ALEGERI 2019: Viorica Dăncilă nu se teme de dezbateri electorale! Sunt lucruri absolut normale şi necesare într-o democraţie autentică

În timp ce #Blocannis nu poate face față unei dezbateri electorale, Viorica Dăncilă nu se teme de astfel de lucruri – absolut normale şi necesare într-o democraţie autentică.

Iohannis refuză dezbaterile pentru că se teme!

Fuge de explicații în fața românilor și dovedește astfel cât de puțin respect și considerație are pentru ei.

După un mandat de 5 ani, în care realizările nu se văd nici căutate cu lupa, Iohannis are o reală dificultate în a-și explica eșecul în fața oamenilor care au fost martorii vacanțelor sale prelungite.

Actualul preşedinte nu poate vorbi fără să citească de pe hârtii sau de pe prompter și în 5 ani de mandat Iohannis nu a participat la nici o dezbatere şi la nici o emisiune cu întrebări în direct.

E normal?!?!
Încă 5 ani cu Iohannis vor fi tot atâția ani de ură, scandal, încălcări ale Constituției, subminarea democraței… vor fi încă 5 ani răi pentru România.

Oprește-l pe Blocannis, prin votul tău!

(Publicitate electorală)

Foto – PSD Bistrita-Nasaud

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!