2.8 C
Bistrița
marți, septembrie 21, 2021

Alegeri cu SCANDAL în USR. Deputatul Lorant Sas s-a retras pe ultima sută de metri, alți 6-7 membri au spus ADIO formațiunii

Weekendul ce tocmai a trecut au avut loc alegeri interne în USR-PLUS. Cu doar o seară înainte, deputatul Lorant Sas s-a retras din cursă, la fel și colegii săi din PLUS. Mai mult 6-7 persoane au spus ADIO formațiunii politice.

Ieri au avut loc alegeri pentru fotoliul de președinte al USR Bistrița-Năsăud. Printre candidați s-au numărat viceprimarul Călin Stan, subprefectul Lorand Toth sau deputatul Lorant Sas.

Cel din urmă s-a retras cu doar o seară înainte. La fel și colegii săi din fostul PLUS care candidau la biroul județean. În total, 20 de membri s-au retras. Schimbările din timpul jocului și „nerespectarea” regulilor ar fi stat la baza acestei decizii:

„Vineri seara mi-am retras candidatura eu și mare parte din colegi. Ne-am retras în urma nemulțumirilor adunate de-a lungul timpului. Datorită neregulilor din procesul de fuziune. Am făcut mai multe sesizari la București și nu am primit răspuns. Regulile se schimbau în timpul jocului și nu am putut să legitimăm tipul acesta de comportament.”, a precizat pentru Bistrițeanul.ro, deputatul Lorant Sas.

Alegerile din acest weekend par să fi dus la o adevărată ruptură în proaspăt fuzionatul USR. 6-7 membri (ex PLUS) deja și-au depus demisia. Lorant Sas spune că încearcă să convingă foștii membri PLUS să nu plece. Acesta mai asigură că încă își dorește să construiască la nivel local.

Până una alta, noul președinte al USR este subprefectul Lorand Toth. Acesta a avut cu 16 voturi mai multe decât viceprimarul Călin Stan.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

 1. Ha Ha Ha! Câtă ipocrizie !
  Exact aceleași metode le-ai aplicat și tu Lorand Sas in cadrul PLUS in cazul anulării candidaturii colegei Rodica Dobranis.
  Era doar o chestiune de timp până când cei de la USR să-ți plătească polițele pentru „manevrele” pe care le-ai făcut în interes personal înainte de alegerile locale , șubrezind șansele ca fuziunea dintre USR și PLUS sa se facă de pe poziții echilibrate.
  Cred că te simți foarte satisfăcut de „performanța” de a fi distrus orice urma a proiectului PLUS in Bistrița Năsăud.
  Pe langa modul rușinos în care filiala PLUS Bistrița a performant la alegerile locale și parlamentare, prin acest eșec la alegerile interne din USR PLUS ți-ai arătat adevărata valoare ca și lider de organizație, iar colegii care au crezut și au depus atât de mult efort și energie în proiectul PLUS vad in sfârșit pe cine au investit cu încrederea lor.

  Păcat! Oamenii de bună credință din PLUS meritau cu totul altceva.

 2. Lorand SAS n-ar trebui sa vorbească . Locul pe care-l ocupa acum este ocupat prin fraudă și prin cele mai murdare manevre făcute de d-na Iurisniti.
  Rușine pentru amândoi !!!
  Cum vă simțiți știind că ocupați postul in mod total nemeritat . Era normal să vă retrageți, decât să suferiți o înfrângere usturătoare .
  Noua deviză a tinerilor este ,, fără impostori în funcții publice” , deci nici dvs.Lorand Sas și nici Cristina Iurisniti nu mai aveți ce caută pe liste pentru nici o demnitate in statul român , sunteți compromiși pentru totdeauna.
  Felicitări pentru Lorand Toth , un om adevărat dar care va razbi destul de greu având în vedere bunul simț care îl caracterizează.
  Lorand Toth trebuia să fie deputat dar ,, l-ați înjunghiat” pe la spate împreună cu d-na Iurisniti , amândoi meritați tot disprețul comunității bistrițene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...

FOTO: La Roser House ai lacul Colibița la picioare!

Lucrezi, alergi dintr-o parte în alta, și ai nevoie de un loc unde să te deconectezi....