6.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Alergătorii de pe Via Transilvanica ajung azi la Bistrița!

Tibi Ușeriu, alături de o echipă, a luat la pas alergător Via Transilvanica. Astăzi au pornit de la Tășuleasa Social și vor ajunge la Bistrița. Cei ce doresc să-i întâmpine sunt așteptați la ora 16.00 la Hotel Bistrița.

În 12 septembrie, Tibi Ușeriu, alături de o echipă de alergători, a pornit pe Via Transilvanica. Startul s-a dat la Putna și se dorește parcurgerea traseului în pas alergător.

Pe traseu, toți doritorii sunt așteptați să li se alăture, pe distanțe mai lungi sau mai scurte, în funcție de posibilitate, condiție fizică, etc.

Modul în care echipa avansează poate fi următir online:

Tibi Ușeriu ia la alergat Via Transilvanica. Poate fi urmărit online

Astăzi, Tibi Ușeriu și partenerii săi de alergare parcurg distanța de la Tășuleasa Social până la Bistrița.

”Astăzi alergătorii de pe Via Transilvanica vor fi pe traseul Tășuleasa Social – Bistrița Bârgăului Dorolea – Bistrița” a fost mesajul postat de cei de la Via Transilvanica azi-dimineață pe Facebook.

Alergătorii ar ajunge astăzi, în jurul orei 16.00, la Hotel Bistrița. Municipalitatea organizează acolo un stand de primire și invită bistrițenii să îi întâmpine pe cei ce s-au încumetat la un asemenea efort.

Știați că o echipă de alergători adusă împreună de Tibi Ușeriu parcurge tot traseul de 1400 de km al drumului care unește, Via Transilvanica?

De la Putna până la Porțile de Fier, în fiecare zi, echipa de curajoși parcurge peste 50 de km. Astăzi, ei vor ajunge în Bistrița, iar noi dorim să îi așteptăm cum se cuvine, cu o galerie care să îi felicite pentru porțiunea de traseu parcursă până acum și să le ofere suport moral pentru restul călătoriei!

Așadar, vă invit, începând cu ora 16:00, să vă alăturați voluntarilor la standul ce va fi amenajat la punctul de sosire din fața Hotelului Bistrița” a scris primarul Ioan Turc pe Facebook.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...