7.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Tibi Ușeriu ia la alergat Via Transilvanica. Poate fi urmărit online

Astăzi, Tibi Ușeriu ia la alergat cei 1.400 de km ai traseului de drumeții Via Transilvanica. Acesta va fi însoțit de un grup de alergători, iar aventura lor poate fi urmărită online.

Echipa condusă de Tibi Ușeriu va lua la alergat Via Transilvanica astăzi. Startul va fi luat la Putna. Pe traseu se vor alătura și alți pasionați de alergare, care vor parcurge distanțe mai scurte.

„Ce și-a propus Tibi Ușeriu să facă nu ne mai surprinde. Era evident că Via Transilvanica reprezintă o provocare spectaculoasă și pentru comunitatea de alergători, nu numai pentru drumeții care îl parcurg mai în tihnă. Și pentru că am numit cărarea noastră, „drumul care unește”, Tibi nu va merge, ci alături de niște alergători, pregătiți pentru provocarea de 1.400 de km. De-a lungul călătoriei lor, li se vor mai alătura diverși oameni, pe distanțe mai scurte, care își doresc să facă parte din prima alergare organizată pe Via Transilvanica”, transmit organizatorii.

Alergătorii vor ajunge la Drobeta Turnu-Severin în 6 octombrie, unde se vor întâlni cu Alin Ușeriu care face drumul la pas. De asemenea li se vor alătura și doi bicicliști.

„Toate aceste călătorii sunt despre celebrarea drumului și pentru a da mai departe vestea marelui eveniment de inaugurare, care va avea loc în data de 8 octombrie, la Alba Iulia în Piața Cetății!”, completează organizatorii.

De-a lungul călătoriei, alergătorii pot fi urmăriți online.

 

Articolul precedentTelekinemateca
Articolul următorFOTO: Locuri noi de parcare pe Arțarilor
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...