10.7 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

FOTO/VIDEO: Alertă cu bombă la Primăria Bistrița! Zeci de forțe de ordine au fost mobilizate, iar funcționarii evacuați

Panică în centrul istoric al municipiului în urmă cu puțin timp. O persoană a anunțat printr-un telefon că ar fi o bombă în Primăria Bistrița. În scurt timp zona a fost împânzită de forțe de ordine, iar funcționarii evacuați.

Alerta s-a dat în urmă cu puțin timp, după ce o persoană ar fi anunțat printr-un telefon că în clădirea ce adăpostește Primăria Bistrița se află o bombă. În scurt timp, zona fost împânzită de polițiști, jandarmi și chiar ofițeri SRI.

Funcționarii care se aflau la acea oră în primărie au fost evacuați, iar perimetrul asigurat.

Din fericire, s-a dovedit a fi o alertă falsă, care a pus pe drumuri zeci de forțe de ordine și a întrerupt activitatea funcționarilor din Primăria Bistrița.

UPDATE:

Potrivit viceprimarului Sorin Hangan, un cetățean ar fi sunat și ar fi spus că dacă Primăria Bistrița nu duce 5 cisterne cu apă la Slătinița, aruncă în aer clădirea municipalității.

Individul ar fi fost deja identificat. Funcționarii au stat afară aproape jumătate de oră, până când anchetatorii s-au lămurit că e o alarmă falsă.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!