20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Daniel Suciu: Este contraproductiv și inelegant ca ministrul Dezvoltării să evite întâlnirea cu primarii PSD

Deputatul PSD Daniel Suciu a comentat în legătură cu vizita de ieri a ministrului Dezvoltării, arătându-se dezamăgit că ministrul a evitat întâlnirea cu primarii PSD ai județului. 

Dragi „parteneri” liberali, domnule ministru Adrian Veștea, domnule primar și președinte Ioan Turc,

Precizez de la început că nu e musai și nu ne-a cerut nimeni să vă iubim, sau viceversa.

Dar v-aș ruga să țineți cont de un lucru esențial: ESTE NU DOAR contraproductiv dar și inelegant ca ministrul Dezvoltării și Administrației Publice (adică al tuturor primarilor și comunităților) să vină într-un județ și să evite să se întâlnească cu cei 42 de primari ai PSD. (Din 62 câți are județul).

Înțeleg că președintele și primarul PNL este deranjat de criticile noastre. Dar este infantil să nu îl lași (bănuiala noastră) pe ministrul unui Guvern de coaliție să se întâlnească cu primarii partenerilor de guvernare.

Că l-a dus domnul Turc pe la șantierele începute de noi și s-a lăudat cu ele, nicio surpriză. Dar administrația nu este politică. Este o greșeală MARE a unui ministru din Guvernul României să se vadă, în sediul partidului, doar cu primarii PNL.

În speranța că afrontul adus celor peste 150.000 de bistrițeni care trăiesc în comunități conduse de primari PSD nu se va repeta, îl asigur pe domnul ministru Veștea că aceștia din urmă, chiar și neinvitați și evitați, sunt printre cei mai buni din țară.

Iar domnului Turc nu îi transmit nimic, că atâta preț pune dânsul pe colegii primari din județ!”, a transmis Daniel Suciu. 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. pai mie mi-ar fi fost rusine sa ma plimb pe langa primarie cu ministrul dupa mine, in timp ce fatada primariei arata asa cum arata!!!!! jalnic si rusinos!!!! ce pretentii sa mai ai de la aia de pe centru de le pica fatadele pe jos? da casele de la subgalete alea de sunt dezastru i le-a aratat???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!