1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

ALERTĂ de vreme rea! Cod portocaliu de vânt și viscol, în Bistrița-Năsăud

Șoferii bistrițeni care au de gând să se pornească la drum în această seară trebuie fie foarte atenți. Administrația Națională de Meteorologie ne atenționează că județul nostru intră din nou sub cod portocaliu de vânt și viscol!

Rugăm participanții la trafic să circule cu atenție și să respecte restricțiile impuse pe sectoarele de drumuri naționale și autostrăzi, acolo unde este cazul”, au transmis cei de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. 

Aceștia i-au avertizat pe șoferi, într-un comunicat, în legătură cu atenționările de cod portocaliu și galben de vreme rea emise de către Administrația Națională de Meteorologie.

Codul portocaliu valabil pentru perioada 10 februarie, ora 18:00 – 11 februarie, ora 20:00 vizează intensificări susținute ale vântului, viscol și vizibilitate redusă în zona înaltă de munte a județelor Maramureș, Bistrița-Năsăud, Mureș, Suceava, Neamț, Cluj și Bihor”, se mai precizează în comunicat. 

Totodată, se fac precizări referitoare la codul galben valabil pentru perioada 10 februarie, ora 14:00 – 11 februarie, ora 20:00. Acesta din urmă vizează intensificări ale vântului la munte, în Banat, Crișana, Transilvania și Maramureș și ninsori viscolite în zona montană înaltă.

Atragem atenția conducătorilor auto care se deplasează în această perioadă, în special în zonele montane afectate, să circule prudent! Să adapteze viteza la condițiile din trafic și să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător. Este foarte important ca șoferii să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, mai precizează CNAIR. 

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...