15 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

Ce sumă URIAȘĂ mai înghite Wonderland-ul anul acesta

În bugetul de anul acesta s-a alocat suma de 3 milioane de lei pentru parcul acvatic, ce vine să completeze pârtia de schi din Wonderland. De asemenea au fost alocați bani pentru achiziționarea de noi tunuri de zăpadă, dar și pentru drumul care duce spre complex și utilități, aceasta din urmă investiție trecând de 10 milioane de lei.

Potrivit proiectului de buget ce va fi votat cel mai probabil luna aceasta, complexul Wonderland va înghiți sume importante și anul acesta. Astfel, va fi amenajat un parc în cadrul complexului, pentru care s-a alocat suma de 1,8 milioane de lei. Banii provin din fonduri externe nerambursabile.

Pârtia de schi va mai înghiți ceva bani și anul acesta. În total, doar pârtia de schi va înghiți anul acesta peste 1,2 milioane de lei. Pe ce merg banii?

56.000 de lei au fost alocați pentru ski lift, 14.000 de lei pentru intervențiile de urgență în urma alunecărilor de teren de la pârtia de schi, 164.000 de lei pentru un generator de zăpadă, 45.000 de lei pentru un turn de fixare și suspendare a generatorului de zăpadă, 848.000 de lei pentru o stație de pompare de înaltă presiune sau 92.000 pentru o stație de pompare de joasă presiune.

Investițiile în Wonderland nu se vor opri aici, însă. Pentru un complex sportiv acvatic a fost alocată suma de 3 milioane de lei, bani provenind din bugetul local. De asemenea, pentru drumul de acces și utilitățile aferente Complexului Sportiv Polivalent s-au alocat peste 10,2 milioane de lei. 10 milioane de lei vin prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar 191.000 de lei din bugetul municipiului.

La un calcul simplu constatăm că Wonderland înghite anul acesta 16,2 milioane de lei, adică aproape 3 milioane și jumătate de euro.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Clinica Sanovil, Sercaver SRL, Aquabis, Eurocompozite și Rombis

Clinica Sanovil caută economist, infirmieră și recepționist. Leoni Bistrița are nevoie de operatori cablaje auto. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Sercaver SRL, ItalTextil Sărata, Eurocompozite SRL, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

În luna martie, Materom Automotive oferă doamnelor și domnișoarelor un cadou special

În showroom-ul Materom Automotive, între 1 și 31 Martie, primești un Voucher cu 10% Reducere, pe care îl poți aplica pe tot parcursul anului 2024, pentru a achiziționa accesoriile Mercedes-Benz sau Škoda preferate.

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...