Am 38 de ani, iar de anul acesta îmi construiesc pensia din… pariuri sportive

Am 38 de ani, iar de anul acesta îmi construiesc pensia din… pariuri sportive

(Acest articol are caracter advertorial. Citeste-l, e foarte interesant, fiindcă distruge niște prejudecăți, și anume acelea că femeile nu pot sau nu știu paria, că pensionarii nu ar trebui să aibă de a face cu pariurile sportive.)

„Nu am să mă plictisesc (și să te plictisesc) spunându-ți cât de rahat este Sistemul. Nu mai am putere să mă plâng de greutăți și de obstacolele Statului sau ale cine mai știe cui.

Azi vreau să îți povestesc cum vreau să înving sărăcia și, mai ales, acea sărăcie care mă poate paște în cazul în care nu voi mai putea munci. Fie că voi vrea să mă pensionez, fie că… Doamne ferește… cine știe ce altceva se poate întâmpla și voi ajunge să nu pot să muncesc, să îmi întrețin familia (soția, copilul și câinele Dudu).

Pariurile sunt pentru tâmpiți! Așa să fie oare?

Așa am spus și eu când în Martie 2019, prietenul meu cel mai bun a început să îmi povestească de pariurile sportive.

„Du-te, Cipriane, lasă-mă! Mă vezi tu pe mine om de „păcănele?”, i-am aruncat-o ca pe-o ocară.

Omul nu s-a obosit. În lumea pariurilor sportive, nu ai de ce să convingi pe nimeni pentru că nu există motivarea personală. Nimănui nu-i pasă. Mai mult, toți care câștigă de se sparg din Pariuri se ascund ca de dracu’ chiar și de cunoscuți, dar mai ales de alți pariori. Formulele de câștig sunt secrete și… nu e treaba nimănui. Atât.

Mi-am făcut, în cele din urmă, o lună mai tarziu, mea culpa și l-am rugat să îmi explice „De ce Pariuri Sportive” ca pentru proști. Mi-a dat trei argumente, ca între prieteni:

Argumentul 1:  Pariurile sunt mai predictibile ca Bursa de la NewYork

Instinctiv am dat ochii peste cap. Grimasă care țipa „Dume de adormit copiii!”. Dar am tăcut.

Cam asta mi-a spus Ciprian:  „Toate companiile de la Bursă au etape de transparență limitate. De la rapoarte financiare trimestriale, la balanțe, știri pe care ei le anunță. Dacă vrei să „citești” o companie, trebuie să fii expert financiar, să știi să intuiești potențialul. Chiar și atunci, îți aduc aminte, că există foarte multă poleială. De exemplu, companii care valorează la Bursă de 18 ori cifra de afaceri. Ceea ce e o aberație! Când investești la Bursă pariezi că prețul acțiunilor va crește și că compania respectivă va performa. Asta dacă „joci” pe termen mediu și lung. Speculă? Tranzacții dese? Sunt atât de impredictibile încât… nu, mersi.

Pe de cealaltă parte, echipele pe care eu pariez ies de 30 – 40 de ori pe an la Testul Adevărului. Există atât de multe date pe care le poți analiza CHIAR ȘI dacă nu ești expert. Îți poți da seama în 30 de secunde când o echipă de fotbal sau de baschet este într-o formă bună fizică sau psihică, când au probleme, când istoricul spune că își vor distruge adversarii. Ai mai multe informații reale, susținute de acțiuni recente reale. Aceste date cresc foarte mult probabilitatea de a paria pe ce se va întâmpla – câștigător, număr de goluri, egal etc.

Mâine dacă investești în acțiunile Tesla, iar Elon Musk dă mâine un tweet greșit, acțiunile tale vor scădea în valoare cu 35%.
Eu prefer să pariez că Barcelona dă mai mult de două goluri într-un meci cu Lanterna Roșie a campionatului și să câștig 200 de euro pe un pariu de 300 de euro.”

Argumentul 2:  Banul CASH și impozitarea la sursă

„Sunt atât de multe case de pariuri cu sedii fizice în România, încât îmi e foarte comod să mă duc să pun parurile mele la agenții. Eu care îmi comand tot ce pot de pe net ca să nu fac prea multe drumuri în magazine”, îmi spune Ciprian.

Am întrebat: „De ce faci asta?”

„Pentru că ador banul cash, pe care nimeni nu poate să pună mâna: nici banca, nici statul, nici… nimeni!”. Îl văd pe Ciprian al meu cum i se aprind ochii când face referire la banul cash. Adevărul e că și mie îmi place. Plasticurile încă nu m-au convins.

„Păi și e legal?”, întreb eu neștiiutor.
„Bineînțeles! Statul îți reține impozitul la sursă. Adică casa de pariuri la care joci îți ia impozitul înainte să-ți dea banii. Simplu. Curat. Absolut legal. În România sunt peste 4000 de case de pariuri. Crezi că dacă nu ar fi 100% legale ar fi atât de multe?”

Argumentul 3:  Varianta „leneșă” și pe pilot semi-automat

Îți dai seama că Ciprian mă cunoaște. Știa că sunt comod și că nu aș putea să intru într-un program de educare intensă, de studiu al Fotbalului (de exemplu), să învăț pe de rost echipe, să citesc în fiecare zi transferurile sau problemele fiecărei echipe. Când pleacă antrenorul. Când se accidentează „vedeta”, când sunt probleme legale la Club și toate detaliile care ar putea influența soarta unui meci.

Ciprian știa că dacă îmi va da „Calea Grea” a pariurilor sportive, îmi voi băga picioarele în ea muncă în mai puțin de 5 zile.

Așa că mi-a povestit de BangBang.ro o platformă care îți sugerează în fiecare zi câte un pariu la o cotă decentă. La acea vreme, era in variantă beta și nu puteai avea acces decât dacă știai pe cineva din sistem.
„Pariuri zilnice de la profesioniști, fără să studiezi nimic!”

Cu asta Ciprian m-a convins… Până să îmi zică de BangBang.ro mă gândeam că nu am nicio șansă. Nici răbdarea nu mă recomandă și nici „căutatul” de resurse și informații care să mă ajute.

Pe scurt, din 25 iulie 2019 am început să joc la pariuri sportive. Am rumegat vreo 2 luni ceea ce mi-a spus Ciprian. Apoi am mai așteptat să îmi adun banii de început (bank roll-ul) și să fiu aprobat în sistemul BangBang.ro. Acum e la liber, intri pe site și plătești abonamentul lunar de vreo 120 de lei, dar atunci cei de-acolo vroiau să își valideze formula și să adune istoric de rezultate.

O altă concluzie, înainte de nicio concluzie poate, este că NU am ajuns milionar.  Nu sunt o poveste de succes.
Am fost bou. Am fost lacom. Nu am ascultat de regulile pe care mi le-au spus cei de la Bangbang.ro. Am pierdut, crezându-mă mai deștept ca ei. Nu sunt mulțumit de mine. Puteam să am de 4 ori Bank Roll-ul de început adica 400% în aproape 6 luni. Așa, din prostie, am doar de 2 ori Bank Roll-ul (100%).

Sunt foarte supărat că am doar atât și nu sunt nici exagerat (știu că e bine), și nici nu joc teatru. Mi-aș fi dorit să ascult de ponturile date de BangBang.ro și DOAR DE ELE pentru că aș fi avut o altă liniște. Cu cât ai bank roll-ul mai mare, cu atât ești mai liniștit și mai puțin stresat de surprizele din sport care inevitabil apar.

După 6 luni, mi-am făcut propriile reguli care sunt și mai dure decât ceea ce recomandă cei de la BangBang.ro.

Ți le spun pentru că pe mine mă ajută să fac acest exercițiu mult mai relaxant.

Regulile de pariuri ale lui David

1. Să ai Bank Roll de 10 ori pariul zilnic

Adică dacă vrei să pariezi 100 de lei pe zi, pune-ți deoparte 1000 de lei. Cei de la BangBang.ro spun 7 pariuri zilnice. Eu zic 10. De ce? Pentru că și dacă pierzi 2 zile la rând mai ai 8 pariuri zilnice. Și asta e mai liniștitor pentru mine.

Detalii importante pe care trebuie să le înțelegi

COTA PARIULUI, PARIUL ZILNIC, PROFITUL

Când ești membru BangBang.ro primești 1 pariu zilnic cu cota intre 1,6 si 1,8 (cota medie).  Adică pariezi 100 de lei și câștigi 70-80 de lei. PROFIT.

Asta se calculează așa:

Înmulțești cota cu pariul și apoi scazi pariul și vei rămâne cu profitul.
Cota 1,7 x 100 lei = 170 lei – 100 lei = 70 de lei profit.

LINIA VERDE

Să zicem că luna are 30 de zile.
Idealul este ca la sfârșitul lunii respective să faci profit cât mai mult.
Corect? Adică să fii pe VERDE.
Fii atent cum arată o lună PROASTĂ dacă pariezi DOAR ceea ce îți propune BangBang.ro

NOTA: Revin la acel „DOAR”.  Calculăm cu grijă:

Iar asta se întâmplă doar dacă stai pe 100 de lei pariul.

Calculează ce se întâmplă dacă pui 100 de euro. 975 de euro profit curat la sfârșit de lună. E bine? Eu zic că da.

2. Reinvestește tot până ajungi la 300 euro pariu zilnic

Scopul meu e ăsta.  Pe baza regulii de 10 pariuri bank roll să cresc din profit pariul zilnic.

Când ajung la 300 de euro pariul zilnic. Asta înseamnă că voi avea bank roll de 3000 și că fac 4000 de euro lunar ascultând doar de BangBang.ro (care are rată de 75-85%, deși eu tot calculez la 75%).
Din 4000 de euro profit lunar eu vreau să mai fac așa.

2000 de euro îi voi pune tot în bank-roll ca să fie (la 500 de euro pariul zilnic x 10 pariuri – mă voi opri din adunat bank roll).

500 de euro îi bag în casă – mâncare, haine etc.
250 de euro îi donez. Cuiva care are nevoie și cât se poate de anonim. Zeița Fortuna trebuie să primească partea ei.
250 de euro îi dau soției. Fără alte explicații. Cumpăr liniște.
250 de euro îi sparg pe prostii absolute. De-ale mele. Jocuri. Consola PS5 (când va veni). Caști din acelea cu noise reduction de 400 de euro.
250 de euro îmi cumpăr cărți și cursuri. Am boală pe un abonament de un an la Masterclass.com
500 de euro bani de pensie. Aici nu m-am hotărât în ce îi investesc pentru că la bancă sigur nu îi țin. Poate cumpăr aur sau bonuri de stat.

3. Ascultă doar de BangBang

Adu-ți aminte că am pierdut… mult. Pentru că nu am ascultat Pariul Zilei dat de platformă. Ba am adăugat eu ceva, de șmecher. Ba, am pariat altceva, mai agresiv. Nu!  Nu băga de la tine. Ultimele mele sfaturi sunt de bun simț:

Pune pariul la amiază cash
Nu urmări on-line rezultatele. Nu te uita la meciuri. Tâmpești de nervi și de frustrare. Ai pus pariul. Gata.
A doua zi, când te duci să pui pariul, verifică și încasează banii de la agenția ta.
Gata. În maxim 30 de minute pe zi ai rezolvat totul. În fiecare zi. Nu sări zile.

Nu cred că mai trebuie să îți spun că poți să pierzi toți banii. Joacă deci bani, mereu, de care să nu îți pară rău. E absolut esențial! Nu fii prost! Nu există garanții.
Eu mi-am ars primele două bank roll-uri din lăcomie.
Am pus bani deoparte și am reînceput.
Nota de final este… să mă repet.
Faza cu bangbang.ro e o opțiune simplă, cu istoric controlat, dar până și ei pot să aibă zile proaste.
Nu juca avioane de proști. Casele de pariuri te vor combina să pui pe chestii „Live”, cote fenomenale sau speciale, aberații.

Daca joci pe recomandarea făcută zilnic de BangBang.ro, la final de lună îți poți încasa „pensia”. Mai mică decât zecile de mii de euro la care visează unii, dar cu siguranță fără atâtea riscuri.

Fir verde întins la pariuri!

(P)

Garda Forestieră Cluj: NU sunt tăieri ilegale la Arcalia februarie 27, 2020 - Ca urmare a materialului apărut în Bistrițeanul.ro – Garda Forestieră Cluj s-a sesizat din oficiu și a dispus un control în zona menționată. Ce s-a constat la fața locului și cum explică Gaarda Forestieră Cluj dispariția arborilor:
Bistrițenii, întrebați începând de astăzi ce părerea au despre funcționari. Unde găsim chestionarele „de satisfacție” februarie 27, 2020 - Începând de astăzi, bistrițenii care au avut treabă pe la diverse instituții au fost întâmpinați de chestionare „de satisfacție”, prin care să evalueze modul în care și-au făcut treaba funcționarii publici sau cum s-au comportat cu care au intrat în contact. Unde găsim chestionarele: Bistrițenii care s-au bătut astăzi de funcționarii din diverse instituții au...
FOTO: Emoţionantă ceremonie azi, la Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” februarie 27, 2020 - Infanteriștii bistrițeni au îmbrăcat astăzi straie de sărbătoare, aniversând 25 de ani de activitate a Batalionului 812 Infanterie „BISTRIȚA”. Ceremonia militară organizată cu această ocazie a avut loc la sediul unității, în prezența reprezentanților eșaloanelor superioare, a veteranilor de război, a cadrelor militare active, în rezervă sau retragere.
ANAF verifică tot mai multe persoane fizice. Pot fi solicitate documente pentru fiecare bun cumpărat februarie 27, 2020 - Inspecţiile fiscale derulate de ANAF vor viza din ce în ce mai mult persoanele fizice, anunță cei de la Adevărul.ro. Fie că aveți venituri mari, fie că aveți venituri mici, vă puteți aștepta ca Fiscul să solicite documente pentru fiecare bun cumpărat:
Povestea unui bistrițean dispărut în Italia, acum 18 ani, și găsit pe Facebook! februarie 27, 2020 - După 18 ani de când nu au mai știut nimic despre el, familia unui bistrițean i-au văzut poza celui drag...pe Facebook. Imaginea a fost făcută într-un tramvai din Milano. Acum, cei de acasă speră să-l poată strânge din nou la piept pe Leon.
ANALIZĂ: CUM a vrut un tânăr recidivist, prins drogat la volan și fără permis, să scape de închisoare: februarie 27, 2020 - Un tânăr din Bistrița a condus o mașină pe străzile din municipiu, deși nu avea permis și era și drogat. Când polițiștii i-au făcut semn să oprească, și-a abandonat mașina. A fost prins și oamenii legii au vrut să-l aresteze preventiv. CUM a încercat tânărul să scape de statul după gratii:
Până sâmbătă TREBUIE să dispară rablele din centrul Dumitriței! februarie 27, 2020 - Centrul satului s-a transformat în ”cimitir” de rable, la Dumitrița. Localnicii nu au mai suportat și s-au plâns presei. Omul are timp până sâmbătă să golească domeniul public de mașini.
NU UITAȚI! Mâine începe Târgul de Nunți Wedding Land! TOT ce aveți nevoie pentru marea voastră zi, într-un singur loc! februarie 27, 2020 - Finalul de februarie și prima zi a lunii martie aduc la Bistrița un eveniment dedicat iubirii. Târgul de nunți Wedding Land începe mâine! Cei de la Geea Sposa s-au asigurat că au adunat, în același loc, TOT ce aveți nevoie pentru marea voastră zi!
Micii „afaceriști”: Au luat, la propriu, televizoare dintr-un depozit și le-au vândut mai departe! Acum sunt reținuți! februarie 27, 2020 - Polițiștii au reținut, pentru 24 de ore, trei tineri, printre care și minori, pentru o ”afacere” nelegală. Aceștia au luat, la propriu, televizoare dintr-un depozit și le-au vândut mai departe. 
Centru de recuperare de 4,4 milioane de euro la Figa. Trei categorii de persoane vor avea parte de tratament gratuit februarie 27, 2020 - În 2021 vom putea inclusiv să ne tratăm diferite afecțiuni la Băile Figa, ne promite edilul Becleanului, Nicolae Moldovan. Acesta a obținut o finanțare europeană pentru un centru de recuperare, pregătit pentru mai multe tipuri de tratament. Trei categorii de persoane vor avea parte de tratament gratuit.
Râul Ilva, în creștere din cauza precipitațiilor! Un pod, inundat! februarie 27, 2020 - Autoritățile județene și reprezentanții Comitetului pentru Situații de Urgență monitorizează râul Ilva. Din cauza precipitațiilor, nivelul acestuia este în creștere. Un pod a fost deja inundat.
Primul caz de coronavirus, în România! Pacientul este un tânăr de 25 de ani februarie 27, 2020 - Ministrul Sănătății a anunțat ieri seară primul caz de coronavirus în România. „Suntem din păcate în situația să vă anunțăm că, în urma testării persoanelor din Gorj care au intrat în legătură cu cetățeanul italian, avem primul caz infectat cu COVID-19 de pe teritoriul României” 
Liga Florilor MOL: Războiul celor două Glorii – 28-29. Duminică, 1 martie, vin danezele februarie 27, 2020 - Ar trebui să încep așa: șeful fluierașilor din FRH este din Buzău, așa că, la partida dintre cele două Glorii, arbitrajul a fost tot la un punctuleț distanță.
WONDERLAND: Nu-i mai ajunge Facebook-ul să se admire! S-a întins pe panouri! februarie 26, 2020 - A ratat cineva știrea că vicele Niculae se vrea primar? Dacă cumva n-aveți cont de Facebook să fiți la curent cu știrea anului 2016 - Niculae se vrea primar!, nu mai aveți nicio șansă să scăpați de vice și de zâmbetul lui... galeș. Pe oriunde ai încerca să fugi din oraș, îți va sări în față Niculae. Nu te speria, fii calm, nu înjura și înțelege că nu i-a mai ajuns Facebook-ul. Când vrei să fii primar și tot viitorul tău și al familiei tale stă în asta, chiar nu contează că nu e nici măcar în pre-campanie ca să te afișezi pe stâlpi. Să furi startul e un deranj chiar mic la un ambiț așa de mare!
FOTO/VIDEO: Clipe de grație, ieri, în Biserica Romano-Catolică de pe Șincai februarie 26, 2020 - Momente de grație, ieri seară, la Biserica Romano-Catolică de pe Gheorghe Șincai. Bistrițenii au umplut lăcașul de cult, dornici să asiste la un eveniment de excepție, cum nu s-a mai pomenit de ani de zile în Bistrița…
FOTO: N-a adaptat viteza în curbă și a lovit mașina care venea din sensul opus februarie 26, 2020 - S-a întâmplat azi, în Sigmir, în apropiere de intersecția spre Șieu Măgheruș. Șoferul unui microbuz nu a adaptat viteza în curbă, întrând pe contrasens și lovind o autoutilitară care circula regulamentar.
SURSE: Un militar al Brigăzii 81 Mecanizată ar fi fost prins la braconaj februarie 26, 2020 - Weekendul trecut, un militar din cadrul Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”, Garnizoana Prundu Bârgăului, ar fi fost prins la braconaj. Surse Bistrițeanul.ro spun că militarul ar fi fost prins cu arma la el și cu vânat.
Noi cazuri de gripă, la Spitalul Județean. Printre pacienți, o fetiță de 2 ani februarie 26, 2020 - Patru pacienți internați la Spitalul Județean de Urgență Bistrița au fost diagnosticați cu gripă. Despre cine este vorba:
VIDEO. Cel mai tare imn pentru Coronavirus, compus de un bistrițean: „Crezi că dacă îți pui mască, nu o să te recunoască…?! Fuuugi!” februarie 26, 2020 - Ca să nu rămânem cu totul repetenți, ca să nu ne luăm prea tare în serios sau pur și simplu ca să ne mai descrețim frunțile / isteriile colective – a apărut, în cele din urmă, și un imn pentru Coronavirus! Este compus de un muzician din Bistrița și cuprinde sfaturi esențiale pentru toți cei care se simt cuprinși de panică:
VIDEO – CORONAVIRUS: Teoretic, cei monitorizați la domiciliu TREBUIE să stea în casă! Practic, pot ieși! februarie 26, 2020 - Cazuri confirmate de coronavirus, NU există. Totuțși, în județul nostru sunt 22 de persoane monitorizate la domiciliu. Toate venite din Italia. Părerile sunt împărțite. Arafat spune că pe perioada monitorizării TREBUIE să stea în casă. Practic...alții îi lasă să iasă...până la magazin.
Șefa AJOFM BN: Am așteptat-o pe doamna ministru să vină să vadă cum ne plouă în cap: februarie 26, 2020 - Ministrul muncii, Violeta Alexandru, a fost ieri într-o vizită inopinată, în județ. Aceasta a explicat, printre altele, că e nemulțumită de ANOFM, și implicit, de sediile județene ale acesteia. ”Chiar am așteptat-o și aș fi vrut să vină să vadă cum ne plouă în cap” a declarat azi șefa AJOFM BN, Otilia Râpan.
VIDEO: Afișe cu informații despre coronavirus în instituții și școli. Ce mesaje vrea prefectul să ajungă la populație februarie 26, 2020 - Într-o ședință de Colegiu Prefectural, prefectul Stelian Dolha le-a recomandat șefilor de instituții să ajute la informarea bistrițenilor cu privire la coronavirus prin intermediul unor afișe. De asemenea, acesta a recomandat ca astfel de afișe să fie lipite inclusiv în școli.
VIDEO: Șefii de instituții, speriați de chestionarele de evaluare ale prefectului! februarie 26, 2020 - Prefectul Stelian Dolha a anunțat că în fiecare intituție va fi un chestionar prin care cetățenii vor evalua funcționarii. Unii șefi de instituții sunt speriați de aceste chestionare. Motivul? Că ar putea evalua serviciul oferit, nu persoana care i-l oferă.
Se poate! Cum a reușit Primăria Beclean să își autofinanțeze curățenia, deszăpezirile și îngrijirea spațiilor verzi din turism februarie 26, 2020 - Cine spune că o autoritate locală nu poate face bani din turism nu l-a cunoscut pe Nicolae Moldovan, edilul de la Beclean. La primăria pe care o conduce vin anual 3 milioane de lei doar din biletele de intrare de la Băile Figa, sumă care, practic autofinanțează servicii precum curățenia, deszăpezirile sau îngrijirea spațiilor verzi.
VIDEO – Dolha îi dă replica lui Moldovan: Vrei să ajuți? Nu ai fost la NICIO ședință, deși ești vicepreședintele Comitetului de Urgență: februarie 26, 2020 - Radu Moldovan explica ieri, că dacă i se cere ajutorul, atât el cât și instituția pe care o conduce, sunt gata să se implice în toată povestea cu coronavirusul. Prefectul i-a dat replica azi: „Vrei să ajuți? Nu ai fost la nicio ședință a Comitetului pentru situații de Urgență, deși ești vicepreședinte!” Autoritățile județene se...
Aquabis: Fără apă potabilă, astăzi, în Bistrița și Beclean februarie 26, 2020 - Câteva străzi din Bistrița și Beclean rămân astăzi, 26 februarie, fără apă potabilă, pentru câteva ore - anunță Aquabis.
150 de bistrițeni internați, într-o săptămână, din cauza bolilor respiratorii! Două persoane au murit! februarie 26, 2020 - Bolile respiratorii sunt tot mai prezente în această perioadă. Aproape 150 de bistrițeni au fost internați. Iar din nefericire, dui pacienți au decedat. AFLĂ câți au ajuns la spital cu Gripă, pneumonie sau IACRS:
Masterplanul de apă și canal în stand by din cauza… hârțogăriilor! februarie 26, 2020 - Apă și canalizare în aproape tot județul! Despre Masterplanul de apă și canal se vorbește de ani de zile, dar nu se vede nimic concret. Acesta se află în stand by din cauza ...hârțogăriilor. ”Le-au mai trebuit niște studii, celor de la Guvern. Așa că tot facem studii și hârtii!” a declarat Radu MOldovan. AFLĂ când speră președintele CJ BN să se semneze contractul:
Rostul de dimineață: O puștoaică a furat ieri o CARTE dintr-un supermarket…! Cum procedăm…? februarie 26, 2020 - „Dumnezeule mare, bun și surprizător! În Bistrița a fost prinsă o puștoaică furând o carte. Bine, a mai șutit și niște ciocolată și niște căști de înfipt în creier, dar astea-s mizilicuri. A furat o carte! Așa ceva e mai rar ca ploaia de stele...”
Pârtia Cocoș se închide oficial, începând de astăzi februarie 26, 2020 - Ca urmare a temperaturilor ridicate din ultima perioada, Pârtia Cocoș se închide de astăzi 26 februarie - au anunțat administratorii pârtiei.