12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Ana Luiza Bindea din Beclean, la Campionatul Mondial de Taekwondo, în Bulgaria

Ana Luiza Bindea din Beclean va participa la Campionatul Mondial de Taekwondo, în Bulgaria. Evenimentul va avea loc în iulie, la Sofia.

La Campionatul național pentru copii și cadeți care s-a încheiat ieri la Iași, Ana Luiza Bindea a câștigat medalia de aur (cadeți feminin – 41 kg).

Pentru că în acest an a fost campioană națională și la cadeți, dar și la juniori, Ana Luiza Bindea din Beclean va participa și la Campionatul Mondial de Taekwondo Cadeți. Acesta va avea loc în perioada 28 -31 iulie 2022, la Sofia, Bulgaria.

Ana Luiza este elevă în clasa a VII –a la Școala „Grigore Silași” Beclean. Este legitimată la Clubul Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

După 7 ani de pregătire susținută a primit centura neagră 1 Poom.

De-a lungul timpului, sportiva de la CS Gloria 2018 a cucerit numeroase titluri naționale și internaţionale, având un palmares impresionant.

Și-a adjudecat prima centură în februarie 2015. La cea de a doua ediție a competiției Multi European Taekwondo Championships de la Sofia, obține medalia de aur categoria copii feminin -33 kg.

În 2019, Consiliul Județean Bistrița –Năsăud i-a acordat Luizei, diploma de onoare.

O elevă de clasa a V-a din Beclean, a III-a cea mai bună la Taekwondo în Europa

Nicolae Avram

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: