6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Ana Luiza Bindea din Beclean, la Campionatul Mondial de Taekwondo, în Bulgaria

Ana Luiza Bindea din Beclean va participa la Campionatul Mondial de Taekwondo, în Bulgaria. Evenimentul va avea loc în iulie, la Sofia.

La Campionatul național pentru copii și cadeți care s-a încheiat ieri la Iași, Ana Luiza Bindea a câștigat medalia de aur (cadeți feminin – 41 kg).

Pentru că în acest an a fost campioană națională și la cadeți, dar și la juniori, Ana Luiza Bindea din Beclean va participa și la Campionatul Mondial de Taekwondo Cadeți. Acesta va avea loc în perioada 28 -31 iulie 2022, la Sofia, Bulgaria.

Ana Luiza este elevă în clasa a VII –a la Școala „Grigore Silași” Beclean. Este legitimată la Clubul Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

După 7 ani de pregătire susținută a primit centura neagră 1 Poom.

De-a lungul timpului, sportiva de la CS Gloria 2018 a cucerit numeroase titluri naționale și internaţionale, având un palmares impresionant.

Și-a adjudecat prima centură în februarie 2015. La cea de a doua ediție a competiției Multi European Taekwondo Championships de la Sofia, obține medalia de aur categoria copii feminin -33 kg.

În 2019, Consiliul Județean Bistrița –Năsăud i-a acordat Luizei, diploma de onoare.

O elevă de clasa a V-a din Beclean, a III-a cea mai bună la Taekwondo în Europa

Nicolae Avram

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: