21.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

TAEKWONDO: Gloria aduce patru medalii de la Campionatul Național de Copii, Juniori și Cadeți

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud se întoarce acasă cu patru medalii de aur de la Campionatul Național de Taekwondo. Competiția a fost dedicată copiilor, juniorilor mici și cadeților, fiind organizată în acest weekend, la Iași.

Din cele 29 de cluburi care au participat la competiție, clubul bistrițean s-a clasat pe cel de-al doilea loc la General. Pe tatami au luptat 400 de sportivi din toată țara.

Titlurile naționale au fost câștigate de Ana Luiza Bindea (cadeți feminin – 41 kg), Vlad Ioan Țenghel (cadeți masculin – 45 kg), Denis Ionuț Țermure (cadeți masculin – 33 kg) și Amir Dorin Halasu (cadeți masculin +65 kg).

Sportivii sunt pregătiți de antrenorul Marius Nicolae Muti și profesorul emerit Ica Sigartău.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: