-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

TAEKWONDO: Gloria aduce patru medalii de la Campionatul Național de Copii, Juniori și Cadeți

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud se întoarce acasă cu patru medalii de aur de la Campionatul Național de Taekwondo. Competiția a fost dedicată copiilor, juniorilor mici și cadeților, fiind organizată în acest weekend, la Iași.

Din cele 29 de cluburi care au participat la competiție, clubul bistrițean s-a clasat pe cel de-al doilea loc la General. Pe tatami au luptat 400 de sportivi din toată țara.

Titlurile naționale au fost câștigate de Ana Luiza Bindea (cadeți feminin – 41 kg), Vlad Ioan Țenghel (cadeți masculin – 45 kg), Denis Ionuț Țermure (cadeți masculin – 33 kg) și Amir Dorin Halasu (cadeți masculin +65 kg).

Sportivii sunt pregătiți de antrenorul Marius Nicolae Muti și profesorul emerit Ica Sigartău.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.