25.6 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

Jucătoare de tenis de masă de la CSM Bistrița, prinsă în infernul din Israel: „Am trăit un coșmar, cel mai sinistru film făcut vreodată”

Jucătoarea de tenis de masă Andreea Clapa legitimată la CSM Bistrița a rămas blocată în Israel 5 zile. Aceasta a reușit să se întoarcă în țară, însă mărturisește că este încă speriată și îngrijorată pentru colegii și prietenii care au rămas acolo.

Sportiva Andreea Clapa, legitimată la CSM Bistrița, a povestit pentru Adevărul.ro că a fost blocată în Israel preț de 5 zile, reușind să se întoarcă acasă în 12 octombrie. Aceasta a ajuns în Israel la începutul lunii octombrie, unde urma să semneze cu un club de tenis de masă și să joace în campionatul de acolo. Trebuia să rămână până la începutul lunii noiembrie.

„Încă sunt speriată și foarte îngrijorată pentru cei de-acolo. Nu-mi este totuna să știu că mi-au rămas colegi, prieteni, acolo, care trec prin momente cumplite. (…) Te așteptai la ce este mai rău, pentru că puteai să fii liniștit acum și la următorul minut să cadă bomba unde ești tu sau lângă tine. Erai tot timpul într-un suspans, într-o frică, și asta m-a speriat cel mai tare”, a declarat sportiva pentru Adevărul.ro.

Aceasta spune că s-a adăpostit într-o cameră de siguranță când s-au pornit sirenele și a făcut un atac de panică:„Atunci am avut un atac de panică foarte mare și o cădere nervoasă. M-am speriat. Am pregătit mesajele, le scriam la ai mei: <Nu știu ce se întâmplă, suntem izolați aici, mi-e frică, poate va fi sfârșitul>. Atunci foarte tare m-am speriat. Era sâmbătă seara, în prima zi a războiului”, a povestit Andreea Clapa.

Foto: Facebook Andreea Clapa

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: