2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Anomalie termică pozitivă, la final de februarie, în Bistrița-Năsăud

Vremea rămâne, zilele viitoare, deosebit de caldă pentru această perioadă, în Bistrița-Năsăud. „Încheiem, astfel, luna februarie într-o anomalie termică pozitivă care depăşeşte 10 – 12°C !” – atrage atenția Mihai Bălan de la ONG „Meteo.BN”.

Următoarele 5-7 zile vor aduce o vreme în general frumoasă, cu nori sporadici, dar lipsită de precipitații. Valorile termice vor fi foarte ridicate pe timpul zilelor, când maximele vor depăși, pe arii extinse, 14/15°C.

„Pentru că, treptat, chiar dacă pe o circulație sudică încă, intrăm sub influența dorsalei exterioare a anticiclonului siberian, treptat, nopţile vor deveni mai reci sub incidența unei răciri radiative puternice în condiţiile unui cer mai mult degajat.

În acest sens, cu siguranță în regiunile depresionare dar local şi în rest, valorile de temperatură vor scădea, uşor, sub 0°C. Mediile diurne însă, vor rămâne foarte ridicate pe baza maximelor înalte.

În concluzie, vreme bună toată săptămâna, cu maxime diurne foarte ridicate dar, odată cu stabilizarea condiţiilor și a cerului degajat, cu minime care pot coborî sub 0°C”, explică Mihai Bălan.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.