16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Antonio a evadat dintr-o închisoare din Spania, în 2016! A fost găsit…în Sărata!

Un spaniol închis în Spania, pentru tâlhărie, a evadat din închisoare în 2016. Căutat la nivel internațional, a fost găsit zilele trecute…în Sărata. Antonio Jesus se află în arest până când autoritățil spaniole vor veni după el.

În 2010, AGUILERA HERRADA ANTONIO JESUS, cetățean spaniol, a fost condamnat de autoritățile din Spania la 9 ani, 6 luni și 15 zile de închisoare pentru comiterea a două tâlhării săvârșite cu amenințări, prin utilizarea unui obiect periculos, tăinuire și trafic de substanțe narcotice care nu provoacă daune grave sănătății.

În 2016, Antonio a evadat din închisoare, fiind dat în urmărire la nivel internațional. I-a rămas de executat o pedeapsă de 3 ani, 2 luni și 17 zile de închisoare.

După patru ani de la momentul evadării, bărbatul a fost găsit la doi pași de Bistrița. A fost prezentat instanței, iar acum se află în arest.

La data de 31 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița – Năsăud au depistat, în localitatea Sărata, un bărbat, de 39 de ani, cetățean spaniol, care era urmărit internațional. (…) La data de 31 octombrie 2020, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a emis împotriva acestuia ordonanță de reținere pentru 24 ore, iar, ulterior, la data de 1 noiembrie, a fost prezentat Curții de Apel Cluj, care a dispus arestarea sa, pentru 30 de zile” transmit reprezentanții IPJ BN.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.