0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

ADIO paradă de 1 Decembrie și petreceri de Revelion

Autoritățile centrale au transmis faptul că evenimentele aferente lunii decembrie vor fi mult mai diferite față de cum eram obișnuiți. Parada de 1 Decembrie nu va mai fi organizată, cel puțin nu așa cum se făcea în anii precedenți. De asemenea, se interzic petrecerile de Revelion.

Luna decembrie era una dintre cele mai așteptate luni. Începea cu evenimentele care marcau Ziua României, și se finaliza cu petreceri alături de cei dragi, la trecerea dintre ani.

Premierul Ludovic Orban a anunțat însă că anul acesta, evenimentele lunii Decembrie vor fi total diferite față de cum am fost obișnuiți.

Cu siguranță nu va mai fi acea paradă (n.r – de 1 Decembrie ), cu siguranță că nemaifiind parada nu va mai exista motiv ca oamenii să vină să asiste la paradă. Va fi o sărbătorire în niște condiții mult mai stricte, care să țină cont de numărul maxim de persoane în spațiul deschis care pot să participe la un eveniment, 50 de persoane. Sunt reguli care le vom respecta cu strictețe”, a declarat acesta.

De asemenea, nici petrecerile de Revelion nu vor fi acceptate. Acestea sunt considerate evenimente private, care momentan sunt sistate.

Din punctul meu de vedere, petrecerea de Revelion este considerată o petrecere privată cum sunt nunțile, botezurile și alte tipuri de petreceri private. Pot să se ducă la hotel, dar nu se vor putea organiza petreceri private. Să nu mai participe, putem să mai amânăm un pic dorinţa de a ne distra sau putem să ne distrăm într-un mod care să nu ne pună în pericol sănătatea. Rugămintea mea pentru cei care participă la astfel de petreceri este să amâne astfel de petreceri, pentru că nu se întâmplă nimic”, a explicat premierul Ludovic Orban.

De asemenea, autoritățile centrale iau în considerare prelungirea stării de alertă, din 14 noiembrie, cu încă 30 de zile.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...