14.6 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

ADIO paradă de 1 Decembrie și petreceri de Revelion

Autoritățile centrale au transmis faptul că evenimentele aferente lunii decembrie vor fi mult mai diferite față de cum eram obișnuiți. Parada de 1 Decembrie nu va mai fi organizată, cel puțin nu așa cum se făcea în anii precedenți. De asemenea, se interzic petrecerile de Revelion.

Luna decembrie era una dintre cele mai așteptate luni. Începea cu evenimentele care marcau Ziua României, și se finaliza cu petreceri alături de cei dragi, la trecerea dintre ani.

Premierul Ludovic Orban a anunțat însă că anul acesta, evenimentele lunii Decembrie vor fi total diferite față de cum am fost obișnuiți.

Cu siguranță nu va mai fi acea paradă (n.r – de 1 Decembrie ), cu siguranță că nemaifiind parada nu va mai exista motiv ca oamenii să vină să asiste la paradă. Va fi o sărbătorire în niște condiții mult mai stricte, care să țină cont de numărul maxim de persoane în spațiul deschis care pot să participe la un eveniment, 50 de persoane. Sunt reguli care le vom respecta cu strictețe”, a declarat acesta.

De asemenea, nici petrecerile de Revelion nu vor fi acceptate. Acestea sunt considerate evenimente private, care momentan sunt sistate.

Din punctul meu de vedere, petrecerea de Revelion este considerată o petrecere privată cum sunt nunțile, botezurile și alte tipuri de petreceri private. Pot să se ducă la hotel, dar nu se vor putea organiza petreceri private. Să nu mai participe, putem să mai amânăm un pic dorinţa de a ne distra sau putem să ne distrăm într-un mod care să nu ne pună în pericol sănătatea. Rugămintea mea pentru cei care participă la astfel de petreceri este să amâne astfel de petreceri, pentru că nu se întâmplă nimic”, a explicat premierul Ludovic Orban.

De asemenea, autoritățile centrale iau în considerare prelungirea stării de alertă, din 14 noiembrie, cu încă 30 de zile.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: