1.2 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

SUCCES: O tumoră gigant, operată cu succes la Spitalul Județean din Bistrița

O tânără de 19 ani din Bistrița și-a recâștigat dreptul la viață, după ce medicii spitalului județean au depistat și operat cu succes o tumoră chistică ovariană gigant!

Este foarte important ca Spitalul Județean să rămână funcțional pentru toți pacienții județului Bistrița-Năsăud, COVID sau NON-COVID ! 

De ce?

Pentru astfel de cazuri: O tânără bistrițeancă de 19 ani și-a recâștigat dreptul la viață după ce medicii spitalului județean au depistat și operat cu succes o tumoră chistică ovariană gigant”, a transmis managerul Gabriel Lazany.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, managerul spitalului explică faptul că a fost vorba despre o tumoră de dimensiunea  29/22/12 cm.

„Cazul a fost gestionat de către medicii Radu Elisei, Sever Moldovan și Lucian Colța. RESPECT!”, concluzionează managerul instituției. 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.