21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

SUCCES: O tumoră gigant, operată cu succes la Spitalul Județean din Bistrița

O tânără de 19 ani din Bistrița și-a recâștigat dreptul la viață, după ce medicii spitalului județean au depistat și operat cu succes o tumoră chistică ovariană gigant!

Este foarte important ca Spitalul Județean să rămână funcțional pentru toți pacienții județului Bistrița-Năsăud, COVID sau NON-COVID ! 

De ce?

Pentru astfel de cazuri: O tânără bistrițeancă de 19 ani și-a recâștigat dreptul la viață după ce medicii spitalului județean au depistat și operat cu succes o tumoră chistică ovariană gigant”, a transmis managerul Gabriel Lazany.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, managerul spitalului explică faptul că a fost vorba despre o tumoră de dimensiunea  29/22/12 cm.

„Cazul a fost gestionat de către medicii Radu Elisei, Sever Moldovan și Lucian Colța. RESPECT!”, concluzionează managerul instituției. 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...