-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Antrenorul FC Barcelona, la Bistrița! Handbalul, mai accesibil pentru copiii și juniorii din Bistrița – Năsăud!

Se dorește ca handbalul să fie mai accesibil pentru copiii din județul nostru. Astfel, se are în vedere crearea de opt centre de handbal în Bistrița Năsăud. Plus cursuri de handbal la LPS. Toate acestea au fost expuse în cadrul vizitei lui Xavier Pascual, antrenorul echipei de handbal băieți FC Barcelona.

Xavier Pascual, antrenorul echipe de handbal băieți FC Barcelona, a fost prezent ieri la Bistrița.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre modul de a face handbalul mai accesibil copiilor și juniorilor din județul Bistrița Năsăud. Astfel se dorește crearea a opt centre de handbal, în județ, dar și introducerea unui curs de handbal la Liceul cu Program Sportiv Bistrița.

„Sportul din România se va dezvolta doar în varianta în care copiii și tinerii talentați au unde să își dezvolte abilitățile sportive. Prin acest proiect ne dorim să facem centre de pregătire în opt zone ale județului. În cadrul acestora, sportivii ar urma să se antreneze unitar și să participe la mai multe competiții! De asemenea, vrem să facem o clasă de handbal în cadrul Liceului cu Program Sportiv. Obiectivul proiectului constă în practicarea handbalului de către cât mai mulți copii din județ, dar și promovarea din rândul acestora a viitoarelor jucătoare la echipa de senioare. Îmi doresc ca acest proiect să fie implementat începând cu viitorul an școlar”, a scris Radu Moldovan, președintele CJ BN, pe pagina sa de Facebook.

„Xavier Pascual – tehnicianul echipei masculine de handbal a FC Barcelona le-a vorbit invitaților (primari, sponsori, profesori, antrenori, inspectori de specialitate, handbaliști și nu numai) despre modalitatea în care clubul pe care îl reprezintă se dezvoltă la nivel de copii și juniori. Acesta a încurajat conducerea CS Gloria 2018 BN în demersul său de a implementa un proiect de dezvoltare a handbalului la nivel de copii și juniori”, explică cei de la clubul sportiv.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.