8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 25, 2021

Anul 2020, anul transformării unui punct termic din Beclean!

Începutul de an vine cu vești bune pentru cei din Beclean. Conform primarului, au fost semnate trei contracte. Unul dintre acestea privește transformarea unui punct termic. Clădirea va fi demolată și într-un an de zile se va schimba total. CE se va face în locul său și care sunt celelalte două proiecte:

Anul 2020 începe cu vești bune pentru cei din Beclean. Conform edilului, anul acesta va fi unul al transformărilor.

Prima transformare va fi a unui punct termic. Acesta va fi demolat și în 12 luni, în locul său, va apărea un bloc de locuințe.

A doua transformare se referă la Casa de Cultură „Liviu Rebreanu”.

Iar o transformare „de imagine” se referă la reabilitarea termică a blocurilor.

„Începem anul 2020 cu trei vești foarte bune pentru comunitatea noastră. Am semnat contractul de lucrări execuție pentru Blocul de locuințe sociale construit în locul fostului punct termic de pe strada Dobrogeanu Gherea, cu termen de execuție de 12 luni de zile, totodată am semnat și contractul de execuție și lucrări pentru Casa de Cultură «Liviu Rebreanu» și, de asemenea, s-a asigurat cofinanțarea pentru proiectul de reabilitare termică a blocurilor de locuințe din orașul nostru. Constructorul blocului social va demara de îndată primele lucrări prin demolarea punctului termic și pregătirea amplasamentului pentru șantier”, a scris Nicolae Moldovan pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Alege ochelari de calitate pentru confortul și siguranța ochilor

Ochelari de vedere sau ochelari de soare, cu tratamente antireflecție sau fără, modele actuale, la modă...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: