6.4 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Anunț finalizare proiect Caterpilar Transilvania

ANUNȚ DE FINALIZARE A IMPLEMENTĂRII PROIECTULUI

CATERPILAR TRANSILVANIA SRL, cod de identificare fiscală RO 28450161, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J6/298/2011, cu sediul în Sat Reteag, Comuna Petru Rareş, Str. GĂRII, Nr. 785, camera 2, Județ Bistriţa-Năsăud, a implementat începând cu data de 06.03.2023, proiectul nr. , cod SMIS 160168, intitulat: „ACHIZIȚIE DE UTILAJE LA CATERPILAR TRANSILVANIA SRL”, co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, în baza Contractului de finanţare nr. 573/POC/411/AS încheiat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, în data de 04.02.2023.

Valorea totală a proiectului: Valoarea totală a Contractului de Finanțare a fost de 3,976,401.75 Lei, din care suma finanţării primite din Programul Operațional Competitivitate a fost de 2,472,050.00 Lei, echivalentă cu 75% din valoarea totală eligibilă aprobată.

Obiectivul general al proiectului a fost reprezentat de ameliorarea efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 care au dus la scăderea cifrei de afaceri a societății în anul 2020 față de anul 2019 și pregătirea societății pentru a realiza o activitate economică ce se califică drept activitate care contribuie în mod substanțial la atenuarea schimbărilor climatice.

Rezultatele implementării proiectului sunt:
  • Achiziționarea de utilaje prietenoase cu mediul, care nu aduc prejudicii semificative pentru adaptarea activității la schimbările climatice;
  • Creșterea capacității de reziliență a societății prin creșterea productivității muncii cu cel puțin 15% în anul 3 de sustenabilitate a investiției, față de anul 2020.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: