13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

Anuța Motofelea, sancționată pentru că a filmat un videoclip printre narcisele din parcul național. Artista: „Nu știam că-mi trebuie acordul lor”

Cântăreața Anuța Motofelea a fost sancționată de administratorii Parcului Național Munții Rodnei pentru că a filmat cel mai nou videoclip al său printre narcisele sălbatice de pe vârful Saca. Aceasta spune că nu a rupt nicio floare, cele prezente în videoclip fiind din grădina mamei sale, că a avut grijă de natură, dar și că nu știa că are nevoie de acordul Parcului Național pentru a filma acolo.

Într-o postare pe Facebook, reprezentanții Parcului Național Munții Rodnei precizează că au sancționat-o pe Anuța Motofelea pentru că a fimat în Poiana Narciselor, fără a solicita și a avea avizul Administrației Parcului Național Munții Rodnei.

„În urma apariției în mediul online a unui videoclip în care d-na AM, care de altfel a și postat acest film pe rețelele de socializare, apare cântând în Poiana Narciselor de pe raza Parcului Național Munții Rodnei, precizăm că această filmare s-a făcut cu încălcarea legislației în vigoare privind ariile naturale protejate, fără a se solicita și a avea avizul Administrației Parcului Național Munții Rodnei.

Administrația Parcului Național Munții Rodnei condamnă orice încalcare a legilor și regulamentelor privind ariile naturale protejate și va lua întotdeanua măsurile prevăzute de lege și va aplica sancțiuni acolo unde este cazul. Suntem siguri ca d-na AM nu a vrut, cu intenție, să aducă niciun prejudiciu Parcului Național Munții Rodnei, dar va trebui totuși să răspundă contravențional pentru fapta ei.

Pe viitor, cănd va dorii să se promoveze pe dânsa împreună cu frumusețile Munților Rodnei, sperăm să o facă în mod legal, solicitându-ne avizul și respectând regulamentele noastre!”, precizează reprezentanții Parcului Național Munții Rodnei, într-o postare pe o rețea de socializare.

Filmarea la care fac referire cei de la Parcul Național Munții Rodnei este practic cel mai nou videoclip al artistei, la piesa „Dorul”.

Contactată de Bistrițeanul.ro, Anuța Motofelea spune că nu știa că are nevoie de un aviz de la Parcul Național și că a avut respect față e natură: nu a rupt florile, cele prezente în videoclip fiind din grădina mamei sale și și-a dat papucii joc când a filmat în zonă, pentru a nu afecta poiana cu narcise.

„Imaginile sunt în Parcul Național, dar nu am rupt nicio narcisă, cele din videoclip sunt de la mama din grădinuță. Am știut că e o arie protejată de lege, d-asta m-am și descălțat, nu am vrut să stric nimic. Am crezut că fac un bine promovând munții  din județul nostru. În munții ăia mergeam eu cu tata după brânza de la oi. Mai erau o gramadă de oameni care se filmau atunci printre narcise, în munte. Nu am avut acordul lor, nu știam că îmi trebuie acordul lor”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, artista.

Aceasta a mai spus că a fost deja contactată de cineva de la Parcul Național Munții Rodnei care i-a spus că va fi sancționată, dar că nu știe ce valoare are amenda. Videoclipul care i-a făcut probleme Anuței Motofelea îl puteți vedea mai jos:

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Pai tanti MOTOFELEA, pe ce lume traiesti ?
    Zi drept, ai cules si narcise cu manuta matale sa dea mai bine la videoclip ?

  2. Eu o sa comentez altfel, ca deh(să-mi fie scuzat limbajul), fai, no bine organelor ați rezolvat toate problemele grave și v-o rămas numa una no hai fă-o și pasta după care…. avem activitate vine luna întindmana..RUȘINE
    Q

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.