1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Aparate pentru fitness și Wi-Fi gratuit în Subcetate

Primăria Municipiului Bistrița le pregătește o surpriză locuitorilor din cartierul Subcetate. Obișnuiți cu gropi și noroaie, aceștia ar putea beneficia în curând de spații verzi și de agrement unde să poată naviga gratuit pe internet sau să facă sport.

Cartierul Subcetate din municipiul Bistrița a fost numit nu demult „Haiti” pentru felul în care arată: copiii se joacă prin gropi și gunoi, fără să aibă un spațiu destinat jocurilor și relaxării. Municipalitatea are de gând, se pare, să schimbe aceste lucruri și propune amenajarea de spații verzi în zonă, de parcuri, dar și internet gratuit.

Proiectul vizează o suprafață de 2.106 mp în zona Subcetate, teren pe care ar urma să fie amenajat un scuar, plantat gazon, dar și arbori și arbuști. Mai mult, se vor amenaja alei pietonale și un parc cu aparate de fitness pentru adulți și un foișor. Cei care vor să stea la umbră în timp de navighează pe internet vor avea și Wi-Fi gratuit în parc. Bineînțeles, toată această zonă va fi supravegheată prin camere video.

Consilierii municipali vor analiza proiectul privind aprobarea studiului de fezabilitate pentru acest obiectiv în ședința de săptămâna viitoare. Dacă își dau acordul, cartierul Subcetate va „înverzi” pentru suma de 1.249.341,17 lei – cu finanțare din fonduri europene și de la bugetul local.

În cartierul Subcetate există 15 blocuri cu 648 de apartamente și locuințe individuale. Oamenii care locuiesc acolo nu au nici măcar un parc în apropiere.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.